Így alszik édesanyja karjaiban Jessica Alba néhány hetes kisfia - Cuki fotó

fotó baba Jessica Alba cuki Cash Warren
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri fotót osztott meg kisfiáról Jessica Alba: a néhány hetes Hayes épp az igazak álmát alussza édesanyja karjaiban.

A tavalyi esztendő utolsó napján látta meg a világot Jessia Alba és férje, Cash Warren harmadik gyermeke. A kis Hayes az első fiú a családban, nővérei már 6 és 9 évesek. A büszke anyuka Insta-story-jában most egy fotót is mutatott a csöppségről, aki épp édesdeden alszik. A 36 éves színésznő láthatóan fáradt és örül annak, hogy végre sikerült elaltatnia babáját.

Tündéri, ahogy alszik a kicsi Forrás: Instagram/Jessica Alba
Ezt üzente 5 és fél éves kislánya a rákos Székhelyi Józsefnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-ezt-uzente-kislanya-a-rakos-szekhelyi-jozsefnek.htmlCsodaszép üzenetet kapott 5 és fél éves kislányától a tüdőrákkal küzdő Székhelyi József. TV + Sztárok--Megyeri Csilla megmutatta, milyen lakásban fog élni párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-megyeri-csilla-megmutatta-milyen-lakasban-fog-elni-parjaval.htmlBudakalászra költözik Megyeri Csilla és párja, Zsolti. Az Ázsia Expressz sztárja képeket is mutatott albérletükről. TV + Sztárok--Gáspár Laci felesége latexruhában mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-gaspar-laci-felesege-niki-latexruhaban-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlEgy igazi bombanő szerepel Gáspár Laci legújabb klipjében, aki nem más, mint Niki, az énekes felesége. TV + SztárokOrigoÍgy él ma a legendás magyar tévés, Szegvári Katalin http://www.life.hu/sztarok/20180119-igy-el-ma-a-legendas-magyar-teves-szegvari-katalin.htmlTanítóként dolgozik ma a legendás magyar tévés, a 70 esztendős Szegvári Katalin. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEzt üzente 5 és fél éves kislánya a rákos Székhelyi Józsefnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-ezt-uzente-kislanya-a-rakos-szekhelyi-jozsefnek.htmlCsodaszép üzenetet kapott 5 és fél éves kislányától a tüdőrákkal küzdő Székhelyi József. TV + Sztárok--Megyeri Csilla megmutatta, milyen lakásban fog élni párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-megyeri-csilla-megmutatta-milyen-lakasban-fog-elni-parjaval.htmlBudakalászra költözik Megyeri Csilla és párja, Zsolti. Az Ázsia Expressz sztárja képeket is mutatott albérletükről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.