Döbbenetes dolog derült ki: Zámbó Jimmy megjósolta saját halálát

Forrás: Fókusz -
halál Zámbó Jimmy Pintér Tibor jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintért Tibor olyan dolgot tudott meg Zámbó Jimmy özvegyétől, Edit asszonytól, amit a zenész halála óta még senki sem hallott.

Pintér Tibor valószínűleg nem számított arra, hogy szerzői jogi botrányba keveredik majd a Zámbó Jimmy életét bemutató musical miatt. A darab sorsa továbbra is kérdéses, ám Tenya ettől függetlenül mindent megtesz azért, hogy népszerűsítse darabját. A színész a Ripost munkatársának mesélte el, hogy milyen megdöbbentő dolgot mesélt neki Jimmy felesége, Edit asszony.

Zámbó Jimmy megjósolta saját halálát Forrás: Fókusz

"Az egyik hosszabb beszélgetésünk alkalmával szóba került Jimmy halála is... Ekkor Edit asszony elárulta, hogy a férje egy alkalommal megjósolta, hogy éppen úgy, 42 éves korában fog meghalni, mint nagy kedvence Elvis Presley. Sajnos igaza lett..." - mondta Pintér a lapnak.

Zámbó Jimmy 17 évvel ezelőtt, 2001. január 2-án halt meg, 42 éves korában. Saját otthonában főbe lőtte magát.

Ashley Graham erotikus fotót posztolt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180120-ashley-graham-erotikus-fotot-posztolt.htmlAshley Graham fotóját közel félmillióan lájkolták. TV + Sztárok--Ez Bódi Sylvi véleménye a használt ruhákról: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20180120-ezt-gondolja-bodi-sylvi-a-hasznalt-ruhakrol.htmlBódi Sylvi egy hosszú bejegyzésben fejtette ki a véleményét a használt ruhákról és az emberek viselkedéséről. TV + Sztárok--Egy megrázó darab miatt látja másképp az életet Détár Enikő http://www.life.hu/sztarok/20180120-detar-enikot-egy-halalos-beteg-no-szerepeben-lathatjuk.htmlDétár Enikő legújabb szerepe sokat tanított a csinos színésznőnek az életről. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoTóth Gabi őszintén mesélt múltról és jövőről: videó! http://www.life.hu/sztarok/20180120-igy-emlekszik-vissza-a-multjara-toth-gabi.htmlA szülinapos énekesnő nemrég a Mokkában járt, és olyan titkokat osztott meg a tévénézőkkel, amikről eddig nem sűrűn beszélt. TV + Sztárok--Falusi Mariann őszintén beszélt arról, miért nem vállalt gyermeket http://www.life.hu/sztarok/20180120-falusi-mariann-arrol-beszelt-miert-nem-vallalt-gyermeket.htmlAz énekesnő Joshi Bharatnak mesélt életének fontosabb szakaszairól a FEM3 Caféban. TV + SztárokOrigoNekik kellett távozniuk Hosszú Katinka és Shane Tusup cégébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180120-nekik-kellett-tavozniuk-hosszu-katinka-es-shane-tusup-cegebol-iron-corporation.htmlAhogy megírtuk, a házaspár a minap az Iron Lady Arcanum képregénysorozatot is megszüntette, amely sokak kedvence volt, de különösen Shane-nek volt a szíve csücske. Katinka és Shane ezt követően közleményt adott ki. TV + SztárokOrigo






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.