Hosszú Katinka kirúgta cégük alkalmazottainak a felét

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nappal azután, hogy Shane Tusup megható bocsánatkérésén könnyezett az ország, Hosszú Katinka elbocsátotta közös cégük alkalmazottainak több mint felét. Az Iron Corporation Kft. egykori alkalmazottai, akiket a az Év Sportolója Gála után rúgtak ki, most a A BEST magazinban szólaltak meg. 

"Mindenkit meglepett a döntés, hiszen decemberben még a jól menő vállalkozás távlati terveiről tárgyaltak. Épp karácsony előtt dobtak piacra új termékeket, még a létszámemelés is szóba került, Shane pedig még pár nappal korábban is a közeljövő feladatairól beszélt" - mesélte az egyik alkalmazott a hetilapnak, és hozzátette, egészen biztos, hogy Shane a kirúgásokról semmit sem tudott.

Az is kiderült, hogy a kirúgásokkal véget ért az Iron Lady Arcanum képregénysorozat, amiről minden kolléga tudta, hogy Tusup szíve csücske. Ezt a húzást úgy értékelik, hogy megható beszéd ide vagy oda, Katinka nem bocsát meg Tusupnak.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.