Demcsák Zsuzsa fotó műsorvezető közösségi oldal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa visszatért, a követői nagyon örülnek neki. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Demcsák Zsuzsa tavaly decemberben eltűnt a nyilvánosság elől, miután kínos körülmények között távozott az ATV csapatából. A hivatalos közlemény szerint közös megegyezéssel született a döntés, de sokan állították, hogy mindezt csak Zsuzsa jó hírének megőrzése érdekében tálalták így.

De úgy tűnik, hogy Zsuzsa kipihente magát az elmúlt hetekben, ugyanis nemrég egy igen vidám hangulatú fotóval kívánt szép napot a követőinek:

"Remélem, ma is eloszlanak a felhők és napsütéses napunk lesz, mint tegnap. Szép napot Mindenkinek!" - írja a híres édesanya.

A közösségi oldalára posztolt fotó többszáz kedvelést kapott, és rengetegen hozzá is szóltak.

"Gyönyörű vagy, neked is szép napot kívánok."

"Szia, legalább olyan szép időt kívánok, mint amilyen szép te vagy drága Zsuzsi."

"Ha téged látlak Zsuzsi biztos szép idő lesz." - írják a rajongók.

Hegyi Barbara születésnapján lányával és párjával bowlingozott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hegyi-barbara-szuletesnapjan-lanyaval-es-parjaval-bowlingozott-foto.html52 éves lett a napokban Hegyi Barbara, akit a kollégái, a családtagjai és a barátai is felköszöntöttek. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoShane Tusup tetoválásai bizonyítják, hogy bízott az örök szerelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-shane-tusup-tetovalasai-bizonyitjak-hogy-bizott-az-orok-szerelemben.htmlShane Tusup tetoválásai szinte egytől egyig feleségéhez, Hosszú Katinkához kötődnek kérdés, mit tesz velük, ha külön utakon folytatják a jövőben. TV + Sztárok--Viaszbaba: szerelmes levelet is írt szeretőjének a leszbikus színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-viaszbaba-szerelmeslevelet-is-irt-szeretojenek-a-leszbikus-szineszno.htmlA leszbikus magyar színésznőnek és a fiatal szerelmének nem volt problémáktól mentes a kapcsolata, a színésznő félt otthagyni házasságát, és csak nagyon ritkán mutatta ki az érzéseit. E levél egy olyan ritka pillanat, amikor őszintén vallott. TV + SztárokOrigoDétár Enikő először csak búfelejtőnek szánta párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-detar-eniko-eloszor-csak-bufelejtonek-szanta-parjat-petert.htmlDétár Enikőre válása után váratlanul talált rá a szerelem. A kapcsolat hamar komolyra fordult, új párjával közös házat is építtettek. TV + Sztárok--Hosszú Katinkáék megszüntetik az Iron Lady Arcanum képregénysorozatot http://www.life.hu/sztarok/20180119-megszuntetik-az-iron-lady-arcanum-kepsorozatot.htmlMegdöbbentő döntésre szánta el magát Hosszú Katinka és Shane Tusup. TV + Sztárok--Mérai Kata 50 évesen nézhet újra anyai örömök eléhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-merai-kata-baratok-kozt-50-evesen-nezhet-ujra-anyai-oromok-ele.htmlA Barátok közt sztárja, Mérai Kata idén tölti 46. születésnapját, egy 10 esztendős gyermek boldog édesanyja, ám nem zárkózik el attól a gondolattól, hogy fiának esetleg testvére szülessen a közeljövőben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.