Súlyos autóbalesetet szenvedett Snjezana Pecija, az Éden Hotel szereplője

Forrás: Instagram -
Snjezana Pecija baleset Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Snjezana Pecija, azaz Snjezi az Édes Hotel és a Pumpedék szereplője súlyos autóbalestet szenvedett. Csoda, hogy élve szállt ki a kocsiból.

Snjezi, aki az utóbbi időben visszavonult a szerepléstől, az Instagramon osztott meg egy képet, amin nyakmerevítőt visel. A Blikk megkereste a 26 éves lányt, aki még mindig sokkos állapotban van, így csak szűkszavúan nyilatkozott:
"Az én esetem legyen a példa, vigyázzanak az úton, mert bármikor megtörténhet a baj."

Snjezi autóbalesetet szenvedett Forrás: Instagram

Snjezi barátnője, Sebestyén Ági így emlékszik a történtekre:
"Snjezinek még friss a jogsija, alig fél éves, így még nem tudta, hogy ha megcsúszik, nem szabad fékeznie. Csak 50-60 km/órával ment és egy sávváltás közben megcsúszott. Szegény eléggé pórul járt, ugyanis nem nyílt ki a légzsák. Alaposan beütötte a fejét és a karját, sőt a nyaka is megsérült, merevítőt kell hordania még két hétig. Megviselte az eset, de ijesztő is lehetett, ahogy mesélte, amikor kicsúszott és megpördült az autó, úgy érezte, minden lelassult körülötte. Állítólag a szemtanúk nem nagyon hitték, hogy egy darabban száll ki a kocsiból. Azóta állítólag, gyakran riad fel sírva éjszakánként."

Kitagadta családja Oszter Sándorthttp://www.life.hu/sztarok/20180118-kitagadta-csaladja-oszter-sandort.htmlOszter Sándor most először árulta el, hogy nem Failoni Donatella az első felesége. TV + Sztárok--Vámos Erikát csúnyán átverték: csoda, hogy nem lett nagyobb baj http://www.life.hu/sztarok/20180118-vamos-erikat-durvan-atvertek-a-hazfelujitasa-kapcsan.htmlA csinos műsorvezető reményekkel telve futott neki háza felújításnak, arra azonban nem számított, hogy megütheti a bokáját, sőt, életveszélybe is kerülhet. TV + SztárokOrigoGyermekkori traumájáról vallott Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-gyermekkori-traumajarol-vallott-damu-roland-alkoholizmus.htmlDamu Roland szörnyű gyermekkoráról mesélt, kiderült, édesanyjának alkoholproblémái voltak. TV + Sztárok--El sem hinnéd, hol dolgozik most Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-el-sem-hinned-hol-dolgozik-most-damu-roland.htmlDamu Roland jelenleg konyhai kisegítőként dolgozik, de mint mondja, nagyon kedvesek a kollégái és viszonylag jól is keres. TV + Sztárok--Egymás ellen fordultak a vádlottak a perben, melyben Oszter Sándor is érintetthttp://www.life.hu/sztarok/20180118-egymas-ellen-fordultak-a-vadlottak-a-perben-melyben-oszter-sandor-is-erintett.htmlAz ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért abban a perben, melyben Oszter Sándor is érintett, ő az ötödrendű vádlott. A súlyos büntetés lehetősége miatt elszabadultak az indulatok, már a vádlottak is egymásra mutogatnak. TV + Sztárok--VV Fanni családjának ügyvédje nyilatkozott: a rendőrség többet tudhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-vv-fanni-csaladjanak-ugyvedje-nyilatkozott-a-rendorseg-tobbet-tud.htmlFanni családjának ügyvédje biztos abban, hogy a rendőrség sokkal többet tud, mint amennyi a sajtóban megjelent, és azért sem aggódik, hogy kiengednék a gyanúsítottat: bent lehet tartani a bűnrészesség miatt is, és az bizonyítható! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.