Kiderült, hogy Jennifer Aniston vagy Angelina Jolie csókol-e jobban

Forrás: AFP -
Brad Pitt csók Gerard Butler Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azóta foglalkoztat mindenkit a ki csókol jobban kérdés, mióta Brad Pitt elhagyta Jennifer Anistont Angelina Joliért. Most végre megkaptuk a választ.

Hiába telt már el rengeteg év azóta, hogy Angelina Jolie elszerette férjét Jennifer Anistontól, sokan még mindig versenyeztetik a két nőt, pedig már egyikükkel sincs együtt Brad Pitt. Ezt a szerelmi háromszöget azonban a rajongók nem tudják feledni, és őket is foglalkoztatja a kérdés, vajon melyik színésznő csókol jobban.

Kiderült, ki a jobb "Forrás: AFP "

Erre adtak választ a minap, bár nem Brad Pitt. Nem ő ugyanis az egyetlen, akinek volt dolga mindkét nővel. Gerard Butler például Angelina Jolie-val és Jennifer Anistonnal is csókolózott már filmekben. Ezért neki tették fel egy műsorban a kérdést, és meg is válaszolta. "Jennifer Aniston" - mondta a színész!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.