Michael Schumacher versenyszellemét bírálták: túl messzire ment

Forrás: AFP -
Forma-1 Michael Schumacher versenyszellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher eredményeit nem lehet elvitatni, Adrian Newey Formula-1-es mérnök sem próbálja, de azért keményen bírálta a pilótát.

Kevésszer hallani arról, hogy balesete óta bármi rosszat is mondana Michael Schumacherről. Hiszen mindenki azért szorít, hogy felépüljön a hétszeres világbajnok pilóta, utólag bírálni viselkedését, vagy hozzáállását pedig teljesen felesleges. Ezért is okozott nagy visszhangot Adrian Newey nyilatkozata, aki a dicséret mellett némi kritikát is megfogalmazott a pilótáról.

Michael Schumachert bírálták Forrás: AFP

„Michael Schumacher egy volt a közül a három sofőr közül, akivel szerettem volna dolgozni. Kiemelkedő pilóta volt" – mondta Adrian Newey, aki emellett bírálta is a sportolót. „Sajnos néhányszor elszaladt vele a ló. A versenyszelleme miatt túlságosan messzire ment"- tette hozzá a mérnök utalva Schumacher botrányára Damon Hill és Jacques Villeneuve pilótákkal - írja a motorsport-total.com.

Ezért nem tudunk semmi konkrétat Schumacher állapotáról

A baleset óta teljes hírzárlat van Michael Schumacher körül. De az egykori menedzsere szerint mindenkinek joga van tudni az igazságot. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.