Combot villantott Béres Alexandra - Fotó

szexi comb fitneszedző Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen láthattuk ennyire dögösnek Béres Alexandrát, a fitneszkirálynő friss fotóján combját is megvillantotta.

Két kislány büszke édesanyja Béres Alexandra, a kis Flóra óvodás, Panna pedig már az iskolát is elkezdte. A 41 esztendős fitneszkirálynő anyukaként is nagyon csinos, de az utóbbi időben többnyire csak edzőfelszerelésben mutatta meg formás idomait. Szerencsére most kivételt tett és egy szolid, de igazán nőies darabba bújt. Bár felül semmit nem mutat, az alsó része trükkös szabású: kivillan belőle szexi combja.

Rajongói persze odáig vannak a képért, megdicsérték, hogy mennyire természetesen néz ki rajta.

#dietaesfitnesz #photoshooting #fotózás #balance #egyensúly

Béres Alexandra (@beresalexandra_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Így reagált Sharon Stone arra a kérdésre, zaklatták-e szexuálisan - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-igy-reagalt-sharon-stone-arra-a-kerdesre-zaklattak-e-szexualisan-video.htmlElképesztő jelenetnek lehetettek szemtanúi azok, akik látták azt az interjút, amit Sharon Stone-nal készített a napokban az egyik amerikai tévécsatorna. A felvétel azóta az egész internetet bejárta. TV + Sztárok--Gazdag Tibor felesége helyett egy idegen nő szülésére ment behttp://www.life.hu/sztarok/20180116-gazdag-tibor-felesege-helyett-egy-idegen-no-szulesere-ment-be-joban-rosszban.htmlElképesztő történetet osztott meg a nézőkkel a Jóban Rosszban című sorozat sztárja, Gazdag Tibor: felesége szülése helyett egy másik nő szülőszobájába tévedt be... TV + SztárokOrigoBudapestre érkezik a Trónok harca sármos sztárja, Jason Momoahttp://www.life.hu/sztarok/20180116-budapestre-erkezik-a-tronok-harca-sarmos-sztarja-jason-momoa.htmlHamarosan Magyarországra látogat a Trónok harca című sorozat sztárja, Jason Momoa, aki új filmjét forgatja nálunk. TV + Sztárok--A rajongók is kiakadtak: nem tetszett nekik, amit Victoria Beckham tetthttp://www.life.hu/sztarok/20180116-a-rajongok-is-kiakadtak-nem-tetszett-nekik-amit-victoria-beckham-tett.htmlIsmét kiakasztotta rajongóit Victoria Beckham, aki továbbra is csontsovány modellekkel reklámozza kollekcióit. TV + Sztárok--Szerelmes pillantás: Cserpes Laura és Gyurta Dani összebújós fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180116-szerelmes-pillantas-cserpes-laura-es-gyurta-dani-osszebujos-fotot-posztolt.htmlTöbb mint egy éve alkot egy párt Cserpes Laura és Gyurta Dani, és friss fotójukból úgy tűnik, jobban szeretik egymást, mint valaha! TV + SztárokOrigoHorváth Tamás a Maldív-szigetekről jelentkezett be - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-horvath-tamas-a-maldiv-szigetekrol-jelentkezett-be-foto.htmlA Maldív-szigeteken pihen gyönyörű feleségével a Sztárban sztár győztese, Horváth Tamás. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.