Húszévesként éli mindennapjait Hajdú Péter, édesanyja segít neki

műsorvezető otthon munka Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Üres házba tér haza esténként Hajdú Péter, aki elmondta, most úgy él, akár a húszas éveiben.

Mióta újra szingli, belevetette magát a munkába Hajdú Péter. A műsorvezető a Ripostnak elmondta, tulajdonképpen most úgy él, akár a húszas éveiben, annyi különbséggel, hogy ezúttal egy hatalmas, gyönyörű ház várja üresen és nem egy kis legénylakás. Háztartási munkára sem marad ideje, hiszen állandóan dolgozik, ezért az édesanyja és a házvezetőnője segít neki a takarításban és egyéb teendőkben.

Őrült tempót diktálok a munkámban, hiszen esténként nem vár otthon senki. Gyakran csak este tízkor veszem észre, hogy még mindig az irodában vagyok és már senki sincs körülöttem. Háztartást nem igazán vezetek, továbbra sem vagyok nagy szakács. Ha megéhezem és már nincs energiám kimozdulni, összedobok egy rántottát, de ennyi. Természetesen elpakolok magam után, és volt már úgy, hogy az akuttá vált helyzet miatt elővettem a porszívót, de túlzásba azért nem viszem, mert az senkinek sem jó" – mesélte a lapnak Hajdú Péter.

Hajdú Péter egyedül él gyönyörű lakásában Forrás: Instagram/Hajdú Péter
Igazoltatás során akadt ki a szonda Nyertes Zsuzsánálhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-igazoltatas-soran-akadt-ki-a-szonda-nyertes-zsuzsanal-rendorseg.htmlElképesztő történetet mesélt Nyertes Zsuzsa: a művésznő elárulta, egy hibás szonda miatt majdnem elvették a jogosítványát. TV + Sztárok--Újra összejött feleségével a Hip Hop Boyz énekese, O. G. Duckhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-ujra-osszejott-felesegevel-a-hip-hop-boyz-enekese-o-g-duck.htmlJelenleg testépítőként dolgozik a Hip Hop Boyz egykori énekese, Kalocsai Krisztián, aki ezúttal Joshi Bharatnak vallott magánéletéről. TV + Sztárok--Jövőre érkezhet Mádai Vivien második gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180115-jovore-erkezhet-madai-vivienek-masodik-gyermeke.htmlHamarosan érkezik a második baba Mádai Vivien családjába – legalábbis ezt jövendölte egy jósnő a csinos műsorvezetőnek. TV + Sztárok--Liz Hurley ismét megvillantotta bomba alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-liz-hurley-ismet-megvillantotta-bomba-alakjat-foto.htmlIsmét megvillantotta bomba testét Elizabeth Hurley: 52 évesen, édesanyaként is elképesztően jól néz ki. TV + Sztárok--14 évvel ezelőtti fotót posztolt magáról Risztov Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180115-14-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-magarol-risztov-eva-szoke.html14 éve készült Risztov Éváról az a fotó, amit nemrég posztolt közösségi oldalára. Szinte rá sem ismerni: a plakáton szőke fürtökkel látható. TV + SztárokMTIOtthonából posztolt lenyűgöző videót Szandihttp://www.life.hu/sztarok/20180115-otthonabol-posztolt-videot-szandi.htmlCsodaszép videót posztolt erkélyéről Szandi, a videón az látszik, hogyan borította be a hó a környező tájat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.