Sztárban sztár Maldív-szigetek házassági évforduló Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Maldív-szigeteken pihen gyönyörű feleségével a Sztárban sztár győztese, Horváth Tamás.

Csodás fotót posztolt közösségi oldalára a Sztárban sztár legutóbbi győztese, Horváth Tamás, aki feleségével együtt a Maldív-szigeteken piheni ki az előző év fáradalmait. A házaspár egyébként egyéves házassági évfordulóját ünnepli, tavaly ugyanitt mondták ki egymásnak a boldogító igent. A paradicsomi helyre most visszatértek és a táj szépsége annyira lenyűgözte őket, hogy Andrea gyakorlatilag még éjszaka sem aludt, csak élvezte a látványt.

Reggel 6:18... Egész éjjel fent volt, olvasott, nézte a halakat, a cápákat... Hajnalban már rájákat és teknősöket is látott a kivilágított vízben. Mondtam neki, kelts fel reggel 6 körül, mert akkor jön fel majd a Nap. Csodás látvány, amire keltem. Annyira izgatott volt, mint egy gyerek. Szerintem valahogy így kell élni. Azt hiszem, hogy a pillanatok, amiket megélünk, sokkal fontosabbak, mint bármi más az életben." - írta az énekes ahhoz a képhez, amit a közösségi oldalára töltött fel a napkeltéről és a feleségéről.

Horváth Tamás egyébként nem pihenhet sokáig, ugyanis Meggyfa című dala bekerült a hamarosan kezdődő "A Dal 2018" című műsorba, így továbbra is megvan az esélye arra, hogy idén ő képviselje Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.