41 évesen eljegyezték a Bestiák énekesnőjét, Miss Bee-t

Bestiák esküvő eljegyzés Somorjai Ilona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rátalált a boldogság a Bestiák 41 esztendős énekesnőjére, Miss Bee-re, akit a napokban jegyzett el párja.

Somorjai Ilona, azaz Miss Bee ceremóniamesterként is dolgozik évek óta, így hozzá van szokva az esküvőkhöz. Most azonban végre a sajátjára készülhet, ugyanis párja, Feri nemrég egy szórakozóhelyen megkérte a kezét, ő pedig természetesen igent mondott. Egy kicsit őt is meglepte a lánykérés, de nagyon boldog.

Álmomban nem gondoltam most eljegyzésre. Őszintén szólva, karácsonykor volt némi minimális hiányérzetem, de túlzás lenne azt mondani, hogy csalódott voltam. Aztán persze hamar túlléptem a dolgon, így nagy meglepetés volt ennyi ember, ismerős előtt ez a váratlan fordulat. Ráadásul Feri egy csodás filmmel is készült, amit maga készített a legnagyobb titokban" – mesélte a Bestiák szőke énekesnője a Blikknek.

Megható bejegyzésben emlékezett meg Fábián Juliról Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180112-meghato-instagram-bejegyzesben-emlekezett-meg-fabian-julirol-toth-vera.htmlNem múlik Tóth Vera fájdalma, rettentően hiányzik neki barátnője, Fábián Juli, aki néhány hete hunyt el. TV + SztárokOrigoAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, meggyötört arccal szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20180112-alaposan-lebetegedett-kulcsar-edina-meggyotort-arccal-szelfizett.htmlAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, ágyból, meggyötört arccal szelfizett a rajongóinak. TV + SztárokOrigoErős Antónia virágos ruhában mutatta meg formás lábait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-eros-antonia-viragos-ruhaban-mutatta-meg-formas-labait-foto.htmlVirágos ruhában mutatta meg karcsú alakját és formás lábait Erős Antónia, aki megunta, hogy a nézők munka közben csak deréktól felfelé láthatják. TV + Sztárok--Justin Bieber az oka: Selena Gomez már szóba sem áll édesanyjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-justin-bieber-az-oka-selena-gomez-mar-szoba-sem-all-edesanyjaval.htmlSelena Gomez egy csúnya veszekedést követően már nem is beszél édesanyjával. A vita állítólag ezúttal is Justin Bieber miatt robbant ki. TV + Sztárok--Coachként tűnt fel a Válótársakban Alföldi Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20180112-coachkent-tunt-fel-a-valotarsakban-alfoldi-robert-sorozat.htmlAlföldi Róbert is feltűnt a Válótársak tegnapi részében, ahol egy coachot alakított, méghozzá remekül! TV + Sztárok--Nem hisz a halálban Sinkovits Imre fia, szerinte apja sem halt meghttp://www.life.hu/sztarok/20180112-nem-hisz-a-halalban-sinkovits-imre-fia-szerinte-apja-sem-halt-meg.htmlPár nap múlva ünnepelné 90. születésnapját Sinkovits Imre. Fia, Sinkovits-Vitay András most édesapjára és családjára emlékezett vissza. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.