Pécsi Ildikó halálhírét keltették

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
halál Pécsi Ildikó álhír hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megállíthatatlanul terjednek a színészek, közszereplők halálhírét keltő oldalak, fokozza a bajt, hogy rengetegen elhiszik és megosztják ezeket az átveréseket. Nemrég Pécsi Ildikót búcsúztatták.

Lassan már nincs is olyan ismert személy, aki ne esett volna áldozatul az álhírt terjesztő oldalaknak. Bochkor Gábort is temették már ezek a honlapok, de Berki Krisztiántól és Gáspár Győzőtől is búcsút vett pár oldal. Sajnos ez ellen védekezni nem lehet, ráadásul nagyon sokan hiszik el, és terjesztik tovább akár csak egy megosztással is a kacsát.

Pécsi Ildikó halálhírét keltik Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A legújabb áldozat Pécsi Ildikó, most az ő halálhírét harsogják ezek a hamis oldalak, de természetesen ez sem igaz. A színművésznő él, és miután halálhírét terjesztették még sokáig élni is fog. Azon a bizonyos honlapon egyébként nem ő az egyetlen, akitől könnyek között búcsúznak: Csisztu Zsuzsától és Hajdú Pétertől is elköszöntek, de persze ők is makkegészségesek.

Pécsi Ildikó halálhírét keltették Forrás: Tények24

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.