Liptai Claudia megmutatta magát smink nélkül: fotó

Forrás: TV2/Mokka -
fotó smink nélkül Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudiához erős sminkben szoktak hozzá az emberek, hiszen a tévében többnyire úgy látható. Közösségi oldalain azonban egy másik arcát is megmutatja: például a smink nélkülit.

Ugyan Liptai Claudia kisfia születése óta nem szerepel annyit a tévék képernyőjén, a rajongói nap mint nap láthatják a műsorvezetőt. A sztár ugyanis nem hanyagolja el a rajongóit, folyamatosan posztol képeket a közösségi oldalaira. Ráadásul itt egy olyan oldaláról ismerhetjük meg a műsorvezetőt, amilyenről eddig még nem.

Liptai Claudia megmondta magát smink nélkül Forrás: TV2/Mokka

A legutóbbi képén például smink nélkül mutatta meg magát, és bizony így is gyönyörű. Claudia a távolba meredve, teát kortyolgatva fotózta le magát, a fotó pedig olyanra sikerült, akár egy csendélet.

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Megmutatta formás lábait Liptai Claudia

Azt már a Sztárban sztár nézői is láthatták, hogy Liptai Claudia szuperjó formában tért vissza a képernyőre. A műsorvezetőnek egyébként korábbi pluszkilói is jól álltak, de most látszik rajta, hogy nagyon odafigyel a kondíciójára. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.