Pénzt vagy éveket! Kiszel Tünde Donatella naptárfotózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínos bakiról számolt be Donatella a Pénzt vagy éveket! című műsorban: videó! 

Ahogy azt már megírtuk, Kiszel Tünde az idei évre is készült fotónaptárral, amelyben az 58 éves szőkeséget láthatjuk különböző pompás ruhaköltemányekben díszelegni. A képek olyan könnyed hangulatot sugároznak, mintha egy fotózás könnyű és természetes lenne. Pedig ez egyáltalán nem így van.

A Pénzt vagy éveket! című műsorban Donatella részleteket mesélt a tavalyi fotózásról, ahol egy kínos baki történt a híres édesanyával. Éppen egy csónakban állt modellt, mikor a baleset történt:

"Mondták, hogy magabiztosan álljál fel izé, mozogjál, én meg mondtam, hogy inkább ne. Hiszen mégis csak egy csónabkban vagyunk, azért egy kicsit óvatosabban. És erre úgy mozgott izé, pozolgatott izé, hát odanézek, és a vízben volt" - mondta Donatella.

Tünde hozzátette, hogy elázott a gyönyörű kalocsai koktélruhája is.

A 30 évvel fiatalabb Nick Jonasba szeretett bele Demi Moorehttp://www.life.hu/sztarok/20180112-30-evvel-fiatalabb-enekest-szeret-demi-moore-nick-jonas.htmlÚgy tűnik, ismét egy jóval fiatalabb pasival randizik Demi Moore, az 55 éves színésznő a hírek szerint Nick Jonasszal jött össze. TV + Sztárok--Angelina Jolie rá se mert nézni Jennifer Anistonra a Golden Globe-on: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-angelina-jolie-ra-se-mert-nezni-jennifer-anistonra-a-golden-globe-on.htmlSenki sem fogja elfelejteni azt a pillanatot, maikor Jennifer Aniston színpadra lépett a Golden Globe-gálán, Angelina Jolie pedig azt se tudta, hova nézzen. A legviccesebb azonban Dakota Johnson reakciója az egész kialakult helyzetre... TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa a Facebookon reagált Shane Tusup beszédérehttp://www.life.hu/sztarok/20180112-demcsak-zsuzsa-reagalt-shane-tusup-beszedere.htmlDemcsák Zsuzsa is reagált Shane Tusup az "Év Sportolója Gálán" mondott beszédére. Véleményét Facebook oldalán tette közzé. TV + Sztárok--Ezzel köszöntötte fel Nádai Anikót a szerelme, Aurelio: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20180112-igy-unnepelt-nadai-aniko-es-aurelio.htmlRomantikus hangulatban ünnepelt Nádai Anikó és Aurelio. TV + Sztárok--Liptai Claudia megmutatta magát smink nélkül: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-liptai-claudia-megmutatta-magat-smink-nelkul-foto.htmlLiptai Claudiához erős sminkben szoktak hozzá az emberek, hiszen a tévében többnyire úgy látható. Közösségi oldalain azonban egy másik arcát is megmutatja: például a smink nélkülit. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea pszichológushoz jár: szerinte Bochkornak is kellenehttp://www.life.hu/sztarok/20180112-varkonyi-andrea-pszichologushoz-jar-szerinte-bochkornak-is-kellene.htmlVárkonyi Andrea hamarosan megszerzi pszichológusi diplomáját, de ettől még ő is jár szakemberhez, és Bochkor Gábort is elküldené. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.