Vajna Timi belefáradt: a Facebook oldalán fakadt ki

Vajna Timi Facebook vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét a Maldív-szigetekről posztolt Vajna Timi, ám fotójához most egy meglepő szöveget írt. Állítja, az utóbbi időben nem volt rá oka, hogy túl sokat mosolyogjon.

Sajnos az utóbbi időkben nem sokat mosolyogtam. Belefáradtam, hogy az élet állandó harc és sokszor azt érzem, hogy több negatív dolog van, mint pozitív. De mindenkit arra biztatok (ahogy magamat is), hogy csak a jóra kell koncentrálni és az univerzum segíteni fog, de tenni is kell érte és csak saját magunkra számíthatunk" – írta Vajna Timi ahhoz a képhez, amelyet néhány órája tett közzé a közösségi oldalán.

Nem tudni, hogy ezúttal mi dolga a Maldív-szigeteken, mindenesetre sokan irigylik azért, mert ott lehet. És persze ezúttal sem úszta meg rosszindulatú kommentek nélkül, a legtöbben azt kérdezgetik tőle, hogy miben fáradt el, és hogy vett-e már új ruhát magának (mint ismeretes, Vajna Timi az idei Golden Globe-on egy olyan ruhában jelent meg, amely egyszer már volt rajta), de vannak olyanok is, akik védelmükbe vették, biztatják és tanácsokat adnak neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.