Így éli meg Berki Krisztián kislánya a szülei szakítását: videó!

Forrás: Instagram/berkikrisztian -
Hódi Pamela válás Berki Natasa Zselyke gyereknevelés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú civakodás után Berki Krisztián és Hódi Pamela útjai végleg elváltak. De vajon mit szól ehhez a kislányuk, Nati? 

Ahogy azt már korábban is megírtuk, a szexi modell és a híres műsorvezető kapcsolata sosem volt zökkenőmentes. Többször is szakítottak már, és a tavalyra tervezett esküvőjük is elmaradt.

Berki Krisztián szeretne minél több időt a lányával tölteni Forrás: Instagram/berkikrisztian

Krisztián elárulta, hogy számára a 2017-es év a lezárások éve volt, ezért úgy gondolja, hogy Pamelával is lezárta a kapcsolatát. De hozzátette azt is, hogy tapasztalatai szerint az idő mindig mindent eldönt, és mivel nem láthatja a jövőt, ezért nem akar ezzel kapcsolatban kijelentéseket tenni. Krisztián egyébként azt mondja, jól érzi magát a bőrében. De vajon Nati hogy viseli a változásokat?

"Szerintem ő egy erősebb személyiség, mint én. Szerintem teljesen rendben van. (...) Néha tesz fel olyan kérdéseket, hogy anya miért nem jön el velünk? Legutóbb azt feleltem neki, hogy azért, mert édesanyád azt szeretné, hogy kettesben menjünk el. Mint ahogy én is azt szeretném, hogy nagyon sok programra menjél el az édesanyáddal kettesben, hogy együtt tudjatok lenni" - mondta Krisztián, aki hangsúlyozta azt is, hogy nem akar hétvégi apuka lenni, ezért mindent megtesz azért, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse a lányával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.