Nem tudták megmenteni az életét: 29 éves korában elhunyt Jessica Falkholt

halál tragédia Jessica Falkholt autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
29 éves korában elhunyt Jessica Falkholt, az Otthonunk című sorozat sztárja. A színésznő karácsony másnapján szenvedett autóbalesetet, azóta kómában volt.

Karácsony másnapján szenvedett szörnyű autóbalesetet Jessica Falkholt és családja, amelyben a szülők azonnal életüket vesztették. Az ausztrál színésznőt és húgát súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ám másnapra Annabelle meghalt. Jessica kómába esett, de orvosai korábban azt mondták, állapota stabil. A DailyMail információi szerint azonban mára a rokonok jelenlétében lekapcsolták a lélegeztetőgépről a 29 éves sztárt.

Az egyik családtag a portálnak azt nyilatkozta, a rokonok a baleset óta egy pillanatra sem hagyták el Jessica kórházi ágyát. Minden, amit tettek, az orvosok és szociális munkások javaslatára történt.

Jessica Falkholt színésznő nem élte túl a balesetet Forrás: Channel5

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.