Hatalmasat nőtt Istenes Bence és Csobot Adél kisfia, Nátán

Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újabb cuki fotót posztolt Nátánról Istenes Bence: a kisfiú plüssfigurájával alszik, és látványosan nagyot nőtt az utóbbi időben.

Megszokhattuk, hogy nagyon sokat posztol családjáról Istenes Bence: az Instagramján hétről hétre figyelemmel követhetjük a kis Nátán cseperedését. Nemrég egy fürdőkádas, pancsolós fotót osztott meg, ezúttal pedig azt láthatjuk, Csobot Adéllal közös kisfiuk, aki az utóbbi időben hatalmasat nőtt, egy méretes Minnie plüssfigurát ölelve alussza álmát. „Azt hiszem, szerelmes" – írta a büszke apuka a képhez, a rajongók pedig csak úgy olvadoznak.

Azt hiszem szerelmes ❤️❤️❤️ #love #babylove #truelove #sleeping #sweet #myson

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

29 éves korában elhunyt az ismert focista, Juan Carlos Garcíahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-29-eves-koraban-elhunyt-az-ismert-focista-juan-carlos-garcia.html29 éves korában elhunyt Juan Carlos García hondurasi focista. TV + SztárokOrigoÍgy grimaszol Angelina Jolie Jennifer Aniston beszédére - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-igy-grimaszol-angelina-jolie-jennifer-aniston-beszedere-foto.htmlNem kétséges, megvan az idei Golden Globe-díjátadó legkínosabb pillanata: felkerült az internetre az a videó, amelyben a szemfülesek kiszúrhatják, hogyan reagált Angelina Jolie Jennifer Aniston színpadi beszédére. Eláruljuk: nem jól... TV + SztárokOrigoGáspár Bea hetek óta nem posztolt népszerű Facebook-oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-gaspar-bea-hetek-ota-nem-posztolt-nepszeru-facebook-oldalara.htmlJó ideje nem posztolt Gáspár Bea igen népszerű Facebook-oldalára. Rajongói már nagyon hiányolják és nem értik, mi történt, hiszen Gáspár Győző felesége mindig is nagyon aktív volt a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Rubint Réka ismét nemet mondott, nélküle forgatnak a luxusfeleségekhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-rubint-reka-ismet-nemet-mondott-nelkule-forgatnak-a-luxusfelesegek.htmlMár nem kell sokat várni a Feleségek luxuskivitelben című reality rajongóinak, hamarosan ugyanis érkezik a második évad. Kiderült az is, kik fognak benne szerepelni. TV + Sztárok--Krisz Rudi családalapítási terveiről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180109-krisz-rudi-csaladalapitasi-terveirol-meselt-video.htmlKrisz Rudi, a 90-es évek egyik legkedveltebb magyar énekese immár 10 éve van együtt párjával és persze sokakban felmerül a kérdés, vajon mikor vágnak bele a családalapításba. TV + SztárokThinkstockEgy barna szépséggel szelfizett az ágyban Stohl András - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180109-egy-barna-szepseggel-szelfizett-az-agyban-stohl-andras-foto.htmlA Bálintot alakító Stohl András egy meztelen nővel készít szelfit az ágyban a Válótársak előzetesében: szinte borítékolható, hogy a sorozat rosszfiúja ezzel újabb bajba kerül. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.