Elköltözött Shane Tusuptól Hosszú Katinka

Forrás: instagram.com/tusup11 -
Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nem közeledik egymáshoz Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup. Helyesebben: lapinformációk szerint az úszóedző bekülne, de jelenleg úgy tűnik, erre semmi esély. Hosszú Katinka elköltözött otthonról, és nem is akar visszaköltözni. Shane Tusup most egyedül él bérelt budai lakásukban.

"Korábban is ritkán láttuk őket, de ha mégis, Katinka Audijába szálltak be. Az úszónőt és a kocsiját azonban már hetek óta nem látjuk. Férjével viszont össze-összefutunk" - mondta a Borsnak egy szomszéd.

Katinka egyes információk szerint egy fővárosi hotelben lakik, ám a napilapnak ezt több forrás is cáfolta: "Kerüli a nyilvánosságot, kizárt, hogy egy szállodában észrevétlen tudna maradni".

Úgy tudni, Katinka másfél hónapja költözött el, amikor novemberben Shane Tusup a bajai Halászlé Kupán újabb botrányt csapott, alpári stílusban üvöltözött azzal a Pass Ferenccel, aki a háromszoros olimpiai bajnok nevelőedzője és Katinka nagyon szereti - írja a lap, és idézi a Katinka környezetéből származó információkat, amelyek szerint az úszónő egyre nehezebben tűrte Shane viselkedését.

"Sajnos a feszültséget egyre jobban érezni lehetett közöttük. Az sem segített, hogy otthon is folytatódott minden. Nem jött harmadik fél a képbe. Egyszerűen Katinka besokallt. Eljutott arra a szintre, ahonnan nincs tovább" - mondta el egy ismerősük. Földházi Dávid pedig a követlezőt nyilatkozta: "Úgy éreztem, a Katinka és Shane közötti problémák hátráltatnak a felkészülésemben, ezért igazoltam el az Iron Aquaticstól. Ám abban biztos vagyok, nem harmadik fél miatt szakítottak".

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.