Romantikus fotót posztolt Debreczeni Zita és Gianni Annoni

Forrás: TV2/Drágám, add az életed -
csók fotó Gianni Annoni szerelem Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita és Gianni friss fotójától teljesen elolvadtak a követők: le sem tagadhatnák, hogy imádják egymást. 

Ahogy azt már megírtuk, Zita és Gianni idén mondták ki a boldogító igent. Egy olaszországi síparadicsomban keltek egybe, és Zita igazán csodálatos menyasszony volt: összesen három ruhában jelent meg a nagy napon. A templomban egy hosszú, csipkés ruhát viselt, később pedig egy hófehér, kalocsai mintás darabot öltött magára. Végül pedig a szokásoknak megfelelően piros ruhát vett fel.

A szerelmesek azóta is nagy boldogságban élnek, erről árulkodik az a friss fotó is, amelyet Gianni nemrég a közösségi oldalára posztolt: "A fagyöngy soha többé nem okozhat szenvedést senkinek! Mindenki, aki alááll, lehetőséget kap arra, hogy a szeretetéről tanúbizonyságot tegyen – egy csókkal. Kimaxoltuk a romantikat!"

Végtelenül boldog Debreczeni Zita Giannival - Fotó!

Munka, vagy nyaralás, mindegy. Zita és Gianni minél több időt próbál együtt tölteni. Bár nem nyomják tele a közösségi médiát fotóikkal, képeiken látszik, hogy mindketten sugárzóan boldogok: fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.