Weisz Fanniék családja új jövevénnyel bővült - Nagy a boldogság

kutya Weisz Fanni háziállat Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni és vőlegénye már javában tervezgeti az esküvőt, de úgy tűnik, már a boldogító igen kimondása előtt bővül a családjuk: egy cuki kutyus büszke gazdái lettek.

Weisz Fanni csak úgy sugárzik a boldogságtól: nemrég megszerezte a jogosítványát, párjával már javában készülnek az esküvőre, most pedig még a család is bővül. Egy tündéri pomerániai törpespicc boldog gazdijai lettek, a közös fotót hármukról pedig már fel is töltötte Instagramjára.

A kis jövevény természetesen kiakasztotta a cukiságmérőt, követői máris imádják. Ugyanakkor felmerült bennük a kérdés, vajon hogy jön majd ki a modell cicáival? Csak remélni tudjuk, hogy hamar összebarátkoznak.

Bemutatom Nektek az új családtagunkat! ❤️ Szőlő puszil Titeket!

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Görög Zitát is fogdosta Havas Henrik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-gorog-zitat-is-fogdosta-havas-henrik-video.htmlGörög Zitának is meggyűlt a baja Havas Henrik illetlen közeledésével, amit szóvá is tett: a Tanár Úr viszont már akkor sem látott problémát a kéretlen fogdosásban. TV + SztárokOrigoKiderült az igazság Gigi Hadid szőrös hónaljárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-kiderult-az-igazsag-gigi-hadid-modell-szoros-honaljarol.htmlSokkolta a rajongókat Gigi Hadid szőrös hónalja, amely egy videóban látható, ám a modell közeli ismerősei most reagáltak és tiszta vizet öntöttek a pohárba. TV + Sztárok--Teljesen felpüffedt ÉNB Alexa arca: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-teljesen-felpuffedt-enb-alexa-arca-foto.htmlA dzsungelben az élet nem egyszerű, de úgy tűnik, hogy ÉNB Alexának a szokásos nehézségeken túl is van problémája: valamiért teljesen felpüffedt az arca. Mi történhetett vele? TV + SztárokOrigoÍgy mulattak az ATV sztárjai a karácsonyi bulin: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-igy-mulattak-az-atv-sztarjai-a-karacsonyi-bulin-foto.htmlAz ATV megtartotta a karácsony előtti buliját, ahol mindenki tiszteletét tette, aki a csatorna körül mozog. Hatalmas partit csaptak: Hajdú Péter és Schobert Norbert együtt mulatott. TV + SztárokOrigoEzért nem ül az autó hátsó ülésén Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20171212-ezert-nem-ul-az-auto-hatso-ulesen-kiss-ramona-video.htmlBetekintést engedett Kiss Ramóna a Celeb vagyok, ments ki innen! kulisszái mögé: a műsorvezető egy videót posztolt arról, hogyan is jutnak el a dzsungelben a stúdiótól a táborig. TV + Sztárok--Megtudta VV Fanni öccse, hogy mi történt a nővérével: sokkot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20171212-megtudta-vv-fanni-occse-hogy-mi-tortent-a-noverevel-sokkot-kapott.htmlHárom hete már annak, hogy VV Fanni eltűnt, de sajnos már csak a holttestét keresik. A valóságshow-sztár testvérei is tudják már, hogy valószínűleg nem várhatják haza Fannit, az öccse sokkot kapott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.