Ördög Nóra Kambodzsában az iszapban dagonyázott: videó

Nánázsia Kambodzsa Ördög Nóra iszap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóráék vlogjukban ezúttal a kambodzsai megpróbáltatásaikat mutatták be, itt a közlekedés még gyalog sem volt egyszerű: mezítláb taposott az iszapban a műsorvezető.

Tízezrek kísérik figyelemmel Ördög Nóráék ázsiai kalandját, melyben kendőzetlenül mutatják be a boldog és nehézségekkel teli perceket is, mindegyikből volt bőven. Több mint 5 hetet töltöttek el a keleti világban, vlogjuk legfrissebb részei Kambodzsában forogtak. Ebben a városban is akadtak bőven problémák, kezdjük mindjárt a közlekedéssel.

Az iszapban dagonyázott Ördög Nóra Forrás: Youtube/Nánázsia

Hol az útépítés akadályozta őket a haladásban, hol pedig az iszap. Ördög Nórát azonban ez sem zavarta, ledobta a cipőt és a sárban dagonyázott. „Viszonylag ritkán fordul elő, hogy az embernek lehetősége van ennyire ledobni a láncot" – kommentálta Ördög Nóra az iszapos túráját, ami láthatóan egyáltalán nem zavarta meg sőt, ezt is - mint a többi kis bosszúságot - a kaland részének tekinti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.