Kulcsár Edina és Csuti legfurcsább szerelése: sietve kapkodták magukra a ruhákat

ruha Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti mással voltak elfoglalva az öltözködés helyett, így az utolsó pillanatban már csak szedett-vedett ruhákat tudtak magukra kapni: a végeredmény nem lett túl előnyös. 

Kulcsár Edina és Csuti ma hajnalban hosszú útra indultak: felkerekedtek, hogy snowboardozzanak egyet. Úgy tűnik, hogy a tavalyi baleset nem szegte Edina kedvét,hiába tört el akkor a keze, ő ismét próbálkozik. De nem csak ebben bátor, ruhaválasztásban is elég merész: ezt a bizarr szerelést másként nem ölthette volna magára, de azért Csuti se semmi! Úgy látszik, hogy nagyon siethettek reggel az indulással, más magyarázat nemigen van ezekre az öltözékekre.

Csuti és Edina máskor nem ilyen szétszórtak Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina

A szettjeik ugyanis finoman szólva is szedett-vedettre sikerültek, és egyiküknek sem sikerült az időjárásnak megfelelően öltöznie: Edina csipkés rövidnadrágot húzott, ehhez csíkos felsőt választott, míg Csuti meleg kardigánnal és térdig érő zoknival egészítette ki a rövidnadrágját. Nagyon tetszetős...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.