Ilyen tündérien utasította vissza Nánási Mici a sült bogarakat - Videó

Nánázsia Nánási Pál Ázsia Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha már Ázsiában jártak, akkor a Nánázsia csapata sem hagyhatta ki a sült rovarok és ízeltlábúak végigkóstolását. A különleges pillanatokat természetesen kamerával is megörökítették.

Kambodzsában járt Ördög Nóra és családja, plusz a Nánázsia forgatócsapata, ahol ezúttal egy nem mindennapi kóstoló várt rájuk. Aki érzett magában kellő bátorságot, az kipróbálhatta a különböző sült rovarokat, ízeltlábúakat. Míg a csinos műsorvezető inkább a háttérbe vonult, operatőrei szívesen ropogtatták az ázsiai nasit.

Ott volt ezúttal a pár két gyermeke is, akik tátott szájjal figyelték az eseményeket. Micitől meg is kérdezték, kér-e egy kis kóstolót a rovarokból, ám amikor megtudta, hogy milyen ízűek, inkább visszautasította a falatokat.

„Te is kérsz sült kukacot?" – kérdezte Nánási Pál a kis Micit.

„Nem, fúj..."

„Hallod, Micóka, ez sós, fokhagymás csótány."

„Ó, azt nem szeretem, a fokhagymát." – fordította el a fejét a tündéri kislány.

Teljesen felpüffedt ÉNB Alexa arca: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-teljesen-felpuffedt-enb-alexa-arca-foto.htmlA dzsungelben az élet nem egyszerű, de úgy tűnik, hogy ÉNB Alexának a szokásos nehézségeken túl is van problémája: valamiért teljesen felpüffedt az arca. Mi történhetett vele? TV + SztárokOrigoMegtudta VV Fanni öccse, hogy mi történt a nővérével: sokkot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20171212-megtudta-vv-fanni-occse-hogy-mi-tortent-a-noverevel-sokkot-kapott.htmlHárom hete már annak, hogy VV Fanni eltűnt, de sajnos már csak a holttestét keresik. A valóságshow-sztár testvérei is tudják már, hogy valószínűleg nem várhatják haza Fannit, az öccse sokkot kapott. TV + Sztárok--Elképesztő jelenetnek volt szemtanúja Som Lajos édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171212-elkepeszto-jelenetnek-volt-szemtanuja-som-lajos-edesanyja-margit-neni.htmlElképesztő történetről számolt be Som Lajos édesanyja: a szeme láttára vitték el fia kalapját és portrétáját a ravatalról. TV + Sztárok--Újabb közös fotót posztolt Nádai Anikó és VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20171212-kozos-foton-pozol-vv-aurelio-es-nadai-aniko.htmlAz egykori VV lakók nemrég egymásra találtak, és már közös fotókat is láthatunk a közösségi oldalaikon. TV + SztárokOrigoEltorzult a fájdalomtól Istenes Bence arca - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-eltorzult-a-fajdalomtol-istenes-bence-arca-foto.htmlÚgy tűnik, Istenes Bence nem tud leállni a tetoválásokkal, ezúttal a bal karjára varratot újabb mintát. TV + Sztárok--Kis Grófo autóbalesetéről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171212-kis-grofo-autobaleseterol-nyilatkozott.htmlKis Grófo a múlt héten szenvedett komoly autóbalesetet: autójával két kamionnak ütközött. Azóta rengeteg valótlanság jelent meg a karambolról, ezért a mulatóssztár most itszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.