Balázs Pali: úgy tekintenek rám, mint a magánéleti kapcsolatok szakértőjére

Forrás: Life.hu -
párkacsolat dal Balázs Pali szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes témát boncolgat Balázs Pali új dalában, a "Bolond a szívem"-ben: arról énekel, hogy igenis lehetséges egyszerre két nőt is szeretni. Az énekes elmondta, dalszövegeivel már nagyon sok magánéleti problémát sikerült megoldania.

Egy statisztika szerint ugyanannyi fiatal férfi látogatja Balázs Pali YouTube oldalát, mint nő – írja a Blikk. Az énekes a lapnak elmondta, ezen egy kicsit meglepődött, mert a koncertjeit többnyire nők látogatják, ugyanakkor férfiak is szoktak hozzá fordulni párkapcsolati tanácsokért.

„A férfiak általában privát úton próbálták velem felvenni a kapcsolatot, és arra kértek, hogy adjak tanácsot a kényesebb szerelmi ügyeikben. Miután eddigi pályafutásom során többnyire a szerelemmel, a férfi-női kapcsolatok témájában énekeltem, úgy tekintettek – és tekintenek – rám, mint a magánéleti kapcsolatok szakértőjére. A rajongók szerint az elmúlt két évtized során számtalan zűrös családi helyzetet megoldottam a tanácsaimmal, a dalaimon keresztül is, ezzel azonban sosem kérkedtem." – árulta el a 49 éves énekes.

Balázs Pali és felesége Forrás: Life.hu
Görög Zitát is fogdosta Havas Henrik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-gorog-zitat-is-fogdosta-havas-henrik-video.htmlGörög Zitának is meggyűlt a baja Havas Henrik illetlen közeledésével, amit szóvá is tett: a Tanár Úr viszont már akkor sem látott problémát a kéretlen fogdosásban. TV + SztárokOrigoKiderült az igazság Gigi Hadid szőrös hónaljárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-kiderult-az-igazsag-gigi-hadid-modell-szoros-honaljarol.htmlSokkolta a rajongókat Gigi Hadid szőrös hónalja, amely egy videóban látható, ám a modell közeli ismerősei most reagáltak és tiszta vizet öntöttek a pohárba. TV + Sztárok--Teljesen felpüffedt ÉNB Alexa arca: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-teljesen-felpuffedt-enb-alexa-arca-foto.htmlA dzsungelben az élet nem egyszerű, de úgy tűnik, hogy ÉNB Alexának a szokásos nehézségeken túl is van problémája: valamiért teljesen felpüffedt az arca. Mi történhetett vele? TV + SztárokOrigoÍgy mulattak az ATV sztárjai a karácsonyi bulin: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-igy-mulattak-az-atv-sztarjai-a-karacsonyi-bulin-foto.htmlAz ATV megtartotta a karácsony előtti buliját, ahol mindenki tiszteletét tette, aki a csatorna körül mozog. Hatalmas partit csaptak: Hajdú Péter és Schobert Norbert együtt mulatott. TV + SztárokOrigoEzért nem ül az autó hátsó ülésén Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20171212-ezert-nem-ul-az-auto-hatso-ulesen-kiss-ramona-video.htmlBetekintést engedett Kiss Ramóna a Celeb vagyok, ments ki innen! kulisszái mögé: a műsorvezető egy videót posztolt arról, hogyan is jutnak el a dzsungelben a stúdiótól a táborig. TV + Sztárok--Megtudta VV Fanni öccse, hogy mi történt a nővérével: sokkot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20171212-megtudta-vv-fanni-occse-hogy-mi-tortent-a-noverevel-sokkot-kapott.htmlHárom hete már annak, hogy VV Fanni eltűnt, de sajnos már csak a holttestét keresik. A valóságshow-sztár testvérei is tudják már, hogy valószínűleg nem várhatják haza Fannit, az öccse sokkot kapott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.