Kenderesi Tamás szakított barátnőjével

Forrás: Dreamstime -
barátnő Kenderesi Tamás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg véget ért Kenderesi Tamás és Sebestyén Dalma kapcsolata, a szerelmesek ugyanis az összes közös fotójukat törölték a közösségi oldalról.

Az olimpiai és Európa-bajnoki bronzérmes úszó, a 20 esztendős Kenderesi Tamás a rió-i olimpia előtt jött össze kedvesével, a szintén sportoló Sebestyén Dalmával. Több mint egy évig jártak együtt, nagyon boldognak tűntek, egyéves évfordulójukat is emlékezetesen, egy romantikus wellness-hétvégével ünnepelték meg.

Azonban már nem érdemes keresgélnünk, ha közös fotókat akarunk róluk nézegetni az Instagramon, a pár ugyanis nemrég az összest törölte. Ez pedig egyértelműen utalhat arra, hogy már nincsenek együtt. A hírt egyelőre egyik fél sem erősítette meg, így azt sem tudni, mi vezethetett a szakításhoz.

Kenderesi Tamás és Sebestyén Dalma valószínűleg szakítottak Forrás: Instagram/Kenderesi Tamás
Fehérneműben pucsít Palvin Barbi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-fehernemuben-pucsit-palvin-barbi-foto.htmlKöztudott, hogy Palvin Barbi szeret szexi fotókat posztolni, de legutóbbi szelfije a szokásosnál is merészebb lett: a modell fehérneműben pucsítva néz a kamerába. TV + Sztárok--Koltai Róbert elárulta, ki miatt lett színészhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-koltai-robert-elarulta-ki-miatt-lett-szinesz.htmlKoltai Róbert újabb díjat söpörhetett be a napokban, amelynek átvétele után elárulta, kinek a hatására választotta a színészi pályát. TV + SztárokOrigoAgyhártyadaganattal operálták Kate Walsht, ma már újra egészségeshttp://www.life.hu/drlife/20171211-agyhartyadaganattal-operaltak-kate-walsht-ma-mar-ujra-egeszseges.htmlAgyhártyadaganattal operálták, ma újra egészséges és boldog Kate Walsh, a Grace Klinika sztárja. Dr. Life--Ilyen gyönyörű húga van Kiss Ramónának - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-ilyen-gyonyoru-huga-van-kiss-ramonanak-fotok.htmlKevesen tudják, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetőjének, Kiss Ramónának van egy kishúga. Debóra immár 23 éves és gyönyörű. TV + Sztárok--Egy 18 éves lányt szeretett Stadler Józsefhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-egy-18-eves-pultoslanyt-szeretett-stadler-jozsef.html18 éves lányt szeretett halála előtt Stadler József. Bár az érzései viszonzatlanok maradtak, a vállalkozó így is boldog volt. TV + Sztárok--2017 legszebb fenekei - Galériahttp://www.life.hu/sztarok/20171208-2017-legszebb-fenekei-galeria.html2017 a kerek popsik éve volt, legalábbis ezt érezhettük a celebek töméntelen, magamutogatós fotói láttán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.