Havas Henrik Vágó István feleségét is zaklatta, a tévés mesélt a történtekről

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Vágó István Havas Henrik zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henriket Molnár Anikó és Baukó Éva után Vágó István is zaklatással vádolja. Mi lesz még itt?

Vágó István 15 évvel ezelőtti történetről vallott Bárdos András könyvében. Havas feleségének írogatott és az sem zavarta, hogy a hölgynek férje van, írta meg a Ripost.

Havas Henrik Vágó István feleségét is zaklatta Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Talán nyolc évvel ezelőtt egy Heti hetes bulin voltunk,(...). Havas egész este csak "Nyuszival" beszélgetett (Vágó feleségének beceneve). Aztán néhány nappal később lementünk a tengerpartra valahova. Látom, illetve hallom, hogy késő éjjel,(!) miközben barátainkkal scrabble-t játszottunk a teraszon, a feleségemnek folyamatosan csipog a telefonja, és újabb és újabb SMS-eket kap" - emlékezett vissza Vágó István.

"Kérdem tőle, hogy ki az. Mondja, a Havas. És mit ír? Megmutatta. A lényeg: találkozni akar vele. És Nyuszinak arra a kérdésére, hogy nem zavarja-e, hogy neki férje van, NEM volt a válasza. Na, erre visszaírtam én Havasnak:.

Kedves Henrik! Megértem a buzgalmadat, de nem kellene a hozományról beszélnünk, mielőtt a dologra áldásomat adom?

Újra megszólalt a titokzatos nő, aki színésznőt szeretett 8 évighttp://www.life.hu/sztarok/20171210-ujra-megszolalt-a-titokzatos-no-aki-szinesznot-szeretett.htmlEgy kilétét eddig titkoló fiatal nő könyvet írta arról, hogyan folytatott viszonyt 8 éven keresztül egy ismert magyar színésznővel. Miután megromlott a kapcsolatuk úgy érezte, tudatnia kell a világgal szerelmük mocskos és sokszor bántó részleteit. Íme egy újabb szösszenet a múltjukból. TV + Sztárok--Bepánikoltak a celebek a dzsungelben, kitört a jégesőhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-bepanikoltak-a-celebek-a-dzsungelben-kitort-a-jegeso.htmlNem kíméli az időjárás a celebeket a dzsungelben. Hol az eső esik, hol pedig 45 fok van. Ezúttal a jég verte el őket. TV + Sztárok--Chris Rea összeesett a színpadon koncert közbenhttp://www.life.hu/drlife/20171210-chris-rea-osszeesett-a-szinpadon.htmlKoncert közben lett rosszul és esett össze a világsztár, Chris Rea.Dr. LifeÚj szívet kapott az Eurovíziós Dalfesztivál idei győztese, Salvador Sobralhttp://www.life.hu/drlife/20171210-uj-szivet-kapott-az-eurovizios-dalfesztival-idei-gyoztese.htmlAz idei év Eurovíziós Dalfesztiváljának portugál győztese komoly szívbetegséggel küzdött. A 27 éves férfi a napokban szívátültetésen esett át.Dr. Life--Öngyilkos lett a Manchester City egykori kapusának szerelmehttp://www.life.hu/news/20171210-ongyilkos-lett-a-manchester-city-egykori-kapusanak-parja.htmlÖngyilkos lett a Manchester City egykori kapusának kedvese. Nem tudta tovább elvilseni a betegsége okozta fájdalmat.News--Ricco és Claudia a jövőről meséltek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-ricco-es-claudia-a-jovorol-meseltek-video.htmlRicco és Claudia nyerték az idei X-faktor versenyét. A magyar versenysorozat történetében először nyert csapat. A Life.hu riportere őket is kifagatta az idei Cometen.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.