Havas Henrik sorsáról a napokban dönt majd az ATV, megszólalt a vezérigazgató

ATV Havas Henrik Baukó Éva zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henriket Molnár Anikó és Baukó Éva is zaklatással vádolta meg. A népszerű tévés sorsa az ATV-nél is megkérdőjeleződött emiatt, hamarosan döntenek róla, maradhat-e.

Először Baukó Éva majd Molnár Anikó is azzal vádolta meg Havas Henriket, hogy a múltban zaklatta őket.

Anikó azt mesélte, hogy a tanár úr fogdosta őt és az ölébe akarta tenni a kezét:

"Egyszer csak azt éreztem, hogy megragadja a karomat és átrakja az ölébe"

Baukó Éva pedig azt állítja, Havas megzsarolta őt, hogy ha nem fekszik le vele, ellehetetleníti médiás karrierjét. Éva elmondta, hogy ő 8 évvel ezelőtt, amikor az eset történt ezt nyilvánosságra hozta, ám akkor senki sem foglalkozott vele.

Havas Henrik sorsáról hétfőn döntenek az ATV-ben Forrás: Fem3

A hírek természetesen az ATV vezérigazgatójához is eljutottak, aki reagált is a történtekre.

"Hétfőn a vezetőséggel a sajtóban megjelent cikkeket átnézzük, és néhány napon belül döntünk a hogyan továbbról. Nyilván új hírek jelentek meg a sajtóban, ezekről még nem tudtunk beszélni. Még egyszer azt tudom mondani, amit korábban is mondtam, és ebben következetesek leszünk: amennyiben beigazolódik bármelyik kollégánkról is - és most általánosságban beszélek - hogy egy szexuális zaklató, és ez egyértelműen bizonyítást nyer, akkor azt nem tűrjük meg az ATV-ben. Mi magunk megvizsgáljuk, és az alapján döntünk. Arról, hogy ebben a konkrét esetben lefolytatunk bármilyen vizsgálatot, a vezetőség meghallgatása után döntök. Most hétvége van, mindenki a családjával van" - mondta Németh Szilárd az Origónak.

Arra vonatkozóan, hogy Havas a facebook oldalán az mondta, hogy a csatornája támogatja őt, a következőket nyilatkozta:

„Havas Henrik ezt a nyilatkozatát nem egyeztette az ATV-vel, az említett telefonbeszélgetés arról szólt, hogy én elmondtam neki, hogy mit fogok nyilatkozni a sajtóban. Erre ő úgy emlékszik, hogy támogató közleményt adunk ki."

A Celeb vagyok, ments ki innen című műsorból Anger Zsolt távozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musorbol-anger-zsolt-tavozott-video.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen című műsorból ezúttal Anger Zsoltnak kellett távoznia.TV + Sztárok--Cseke Katinka és Pallavicini Zita távozott az Ázsia Expresszből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-cseke-katinka-es-pallavicini-zita-tavozott-az-azsia-expresszbol-video.htmlAz Ázsia Expressz hamarosan a végéhez érkezik, 4 páros mérte össze erejét az utolsó hajszában: Cseke Katinka és Pallavicini Zita búcsúztak.TV + SztárokOrigoVecsei Miki arról mesélt, miért állt színésznek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vecsei-miki-arrol-meselt-miert-allt-szinesznek-video.htmlVecsei Miki egy fiatal, tehetséges színész és nem mellesleg a lányok bálványa is. TV + Sztárok--Radics Gigi extrém ruhába bújt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-radics-gigi-extrem-ruhaba-bujt-video.htmlRadics Gigi mindig meglepi közönségét, ha a kinézetéről van szó, ezt az X-Faktorban hétről-hétre láthattuk. Az idei Cometen is alaposan kitett magáért.TV + Sztárok--Istenes Bence elárulta, milyen volt menyasszonyával, Csobot Adéllal műsor vezetni: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-istenes-bence-elarulta-milyen-volt-menyasszonyaval-csobot-adellal-musor-vezetni-video.htmlIstenes Bence menyasszonyával, Csobot Adéllal együtt vezette az idei Comet gálát. A műsorvezető elárulta, milyen érzés volt kedvese mellett állni a színpadon.TV + SztárokOrigoPintér Tibor élő adásban sírta el magát: megtudta, hogy kidobta itthon hagyott barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171209-pinter-tibor-elo-adasban-sirta-el-magat-megtudta-hogy-kidobta-itthon-hagyott-baratnoje.htmlPintér Tibor hevesen udvarolt a dzsungelben Tóth Andinak. Ennek meg is lett a következménye, ugyanis itthon hagyott barátnője úgy döntött, befejezi a kettejük közti kapcsolatot, amit egy levélben tudatott a színésszel.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.