Lagzi Lajcsi elárulta, milyen volt valójában Zámbó Jimmy

Zámbó Jimmy Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi eddig soha nem hallott történeteket mondott el Zámbó Jimmyről, szerinte az énekesnek volt egy kevésbé szerethető oldala is. 

Lagzi Lajcsi jól ismerte a lassan 17 éve eltávozott Jimmyt, és olyan dolgokat osztott meg róla, amit eddig senki nem tudhatott a Királyról. A trombitás szerint volt Jimmynek egy kevésbé kedves oldala is, amit a rajongói felé soha nem mutatott.

volt egy kevésbé barátságos és még kevésbé szerethető arca is.

Zámbó Jimmy sötét énjéről vallott Lagzi Lajcsi

Öntörvényűsége vezette a csúcsra és a halálba is"

Ilyen lehet Csobot Adél és Istenes Bence esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171208-ilyen-lehet-csobot-adel-es-istenes-bence-eskuvoje-hagyomanyok.htmlBár egyelőre a pontos időpont nem ismert, várhatóan hamarosan összeházasodik Csobot Adél és Istenes Bence. De vajon hogyan is néz majd ki a nagy nap? TV + SztárokOrigoNádai Anikó és VV Aurelio kapcsolatáról a kommentelőknek is van véleményehttp://www.life.hu/sztarok/20171208-nadai-aniko-es-vv-aurelio-kapcsolatarol-a-kommenteloknek-is-van-velemenye.htmlNádai Anikó és VV Aurelio kapcsolata nem hagyta hidegen a rajongókat, csak úgy záporoztak a kommentek a Facebookra feltett közös fotójuk alá. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó nem akarja felhívni az unokáját http://www.life.hu/sztarok/20171208-nem-fogja-felhivni-az-unokajat-pecsi-ildiko.htmlPécsi Ildikó unokája először szólalt meg: Csabát egyáltalán nem érdekli ez a családon belüli civakodás. TV + Sztárok--Ennyire cuki Péter Szabó Szilvi kislánya - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-ennyire-cuki-peter-szabo-szilvi-kislanya-foto.htmlMár egyéves múlt Péter Szabó Szilvia kislánya, Emma, aki már azt is ki tudja mondani, hogy „mama" és „baba", totyog, sőt, a latin zenére még riszál is! TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoReszkessetek, betörők! nélkül telhet az idei karácsonyhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-reszkessetek-betorok-nelkul-telhet-az-idei-karacsony.htmlIdén Reszkessetek, betörők! nélkül maradhatnak a magyar rajongók, legalábbis, ami a tévéműsort illeti: egyelőre ugyanis úgy tűnik, egyetlen csatorna sem tűzi műsorára a filmet. TV + Sztárok--Anikó és Aurelio nyilatkoztak kapcsolatukról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-aniko-es-aurelio-nyilatkoztak-kapcsolatukrol-video.htmlMindenkit megdöbbentett Nádai Anikó és VV Aurélio, amikor bejelentették, hogy egy párt alkotnak. Tudják, hogy sok támadást fognak kapni, de ők szeretik egymást. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.