Baukó Éva: Havas Henrik hazudik

Forrás: Facebook/Baukó Éva hivatalos oldala -
Havas Henrik szexuális zaklatás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tanúkkal is bizonyítani tudja Baukó Éva, hogy egykor Havas Henrik személyi asszisztense volt - mondja ezt azután, hogy a szexuális zaklatással gyanúsított újságíró egy videóban minden vádat tagadott.

Lassan egy hete robbant ki a botrány, miszerint Baukó Évát zaklatta Havas Henrik – legalábbis ezt állítja az egykori villalakó. Az újságíró, bár először egyáltalán nem is akart erre reagálni, egy YouTube-os videóban mégis megtette: mindent tagad, még azt is, hogy VV Éva egykor a személyi asszisztense volt és szerinte a nő csak sablonszövegekből állította össze vádjait.

Baukó Éva szerint Havas Henrik hazudik Forrás: Facebook/Baukó Éva hivatalos oldala

Nem hagyta ezt szó nélkül Baukó Éva sem, a Borsnak elárulta, nevetségesnek tartja Havas kijelentéseit.

„Rengeteg támadást kaptam, de ezeket már megszoktam az évek során. Ugyanakkor szeretném tisztázni, hogy tanúim is vannak arra, hogy Havas Henrik személyi asszisztense voltam. Henriknek volt egy Krisztián nevű sofőrje, aki mindenhova furikázta őt és szintén tudott rólam. Havas még Liptai Claudiának is úgy mutatott be, mint a személyi asszisztense, de amikor műsora volt a Story TV-n, a felvétel után ott is mindenki az asszisztenseként ismert meg. Nem tudom, hogy nem képes emlékezni erre." – nyilatkozta a celeb a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.