Jean Todt megszólalt Schumacher állapotáról

Forrás: AFP/Thierry Dachelet -
betegség Michael Schumacher baleset Ferrari gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jean Todt nemrég egy párizsi eseményen tartott beszédet, ahol Michael Schumacherről is említést tett. 

A híres autóversenyző 2013. decemberében szenvedett súlyos síbalesetet, melynek következtében komoly fejsérülést szenvedett. Állapotával kapcsolatban szinte teljes a hírzárlat, de annyi biztos, a családja nagyon hisz a hétszeres világbajnok gyógyulásában.

Egykori főnöke még mindig hisz a pilóta gyógyulásában Forrás: AFP/Thierry Dachelet

A pilóta egykori főnöke, Jean Todt, a Scuderia Ferrari Formula–1-es csapat korábbi vezetője a FIA ünnepségén mondott beszédet, amelyben Michael Schumacherről is említést tett. Elárulta, hogy nagyon sajnálja, amiért a pilóta nem lehetett ott mellette, de bizakodik az állapotával kapcsolatban, mert még mindig harcol azért, hogy legyőzze azokat a sérüléseket, amik miatt nem tud járni.

"Mindenkinek hiányzik Michael, de köztünk van és még mindig harcol" - mondta Todt. "Michael nagyon különleges, nagyon fontos alakja a motorsportoknak. Különleges számomra is, a barátom"- írta meg a DailyStar.

Schumacher lánya döbbenetesen hasonlít az édesapjára: fotó!

Schumacher gyermekei sem kerülik a veszélyes sportokat: a 18 éves Mick maga is az autóversenyzést választotta, míg a 20 éves lánya, Gina, a westernlovaglásban teljesíti be az álmait. A lovasportot űző lányról számtalan fotó készült, amelyeken jól látszik, hogy az alma nem esett messze a fájától: fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.