Nem drogozott az öngyilkossága napján Chester Bennington

Forrás: Instagram/chesterbe -
halál öngyilkosság Linkin Park Chester Bennington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég nyilvánosságra hozták a Linkin Park énekesének toxikológiai eredményét: nem volt kábítószer hatása alatt a halála napján. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Chester Bennington július 20-án öngyilkosságot követett el a Los Angeles-i otthonában. A fél világ állt sokkhatás alatt a hír hallatán, és többen is próbálták megfejteni az énekes indítékát.

Sokak szerint köze lehet Chris Cornellhez, ugyanis a két zenész közeli barátságot ápolt, és Cornell is öngyilkosságot követett el tavasszal. Chester pedig Chris születésnapján vetett véget az életének, a közvélemény szerint ez biztosan nem véletlen egybeesés.

A Linnkin Park énekese nem volt drog hatása alatt, mikor véget vetett az életének Forrás: Instagram/chesterbe

A sztár köztudottan drog- és alkoholrpoblémával küzdött, illetve gyermekkorában szexuális zaklatás áldozata volt, ezek pedig biztosan hozzájárultak a labilis állapotához. Most pedig napvilágra került a toxikológiai vizsgálatok eredménye:

Minimális alkoholt találtak a szervezetében, kábítószert azonban egyáltalán nem, vagyis az az elmélet szertefoszlott, hogy öntudatlan állapotban végzett magával. - írta meg a TMZ.

Ezt üzente Chester Benningtonnak az egyik fia: Fotó!

Nem tudunk magunkhoz térni a sokkból, hogy a Linkin Park énekese végzett magával. Mint kiderült, a gyermekei tudtak az énekes problémáiról. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.