Ismerősei sejtették, hogy rossz dolog fog történni VV Fannival

TV2 nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább folyik a nyomozás VV Fanni halálának ügyében, egyre több jel mutat arra, hogy az egykori villalakó gyilkosság áldozata lett.

A TV2 Mokka című műsorában ezúttal a Bors főszerkesztő-helyettese, Takács Gabriella volt a vendég, aki beszámolt arról, mit tud a nyomozás részleteirőlés milyen információkat sikerült begyűjteniük VV Fanni ismerőseitől. Elárulta, az is, milyen jelek utalhatnak arra, hogy a lány halott.

„Állítólag abban az autóban, amiben elvitték Fannit, találtak olyan eszközöket, amely arra utalt, hogy ez az ember, aki odament, azért ment, hogy meggyilkolja a lányt. DNS után is kutatott a rendőrség. A kamerafelvétel is azt mutatja, hogy eszméletlen volt a test, amit levitt a házból, ahol Fanni albérlete volt." – mondta Takács Gabriella, majd elmesélte, mit sikerült megtudniuk VV Fanni barátaitól. „Azt mondták, hogy az utóbbi időben olyan emberek jelentek meg Fanni környezetében, ami miatt borítékolható volt, hogy valami negatív dolog fog történni, ha nem is ennyire tragikus.... Mi azt feltétezzük, hogy valamilyen zsarolásos ügybe keveredett talán. Ezért kellett meghalnia."

A Viszkis nem kertelt: beszólt a gazdagoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-a-viszkis-nem-kertelt-beszolt-a-gazdagoknak.htmlKisebb vita bontakozott ki Berki Krisztián és Ambrus Attila között az Ázsia Expressz című műsorban: a téma nem volt más, mint a gazdag és a szegény emberek. TV + Sztárok--Megrendülten nyilatkozott VV Dóri VV Fanni halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-megrendulten-nyilatkozott-vv-dori-ellenfele-vv-fanni-halalarol.htmlAz egész országot sokkolta VV Fanni halálhíre. Sorra szólalnak meg az egykori villalakók, hogy megemlékezzenek társukról. Ezúttal VV Dóri nyilatkozott. TV + SztárokOrigoÍme, A Dal 2018 zsűritagjai és versenyzőihttp://www.life.hu/sztarok/20171206-ime-a-dal-2018-zsuritagjai-es-versenyzoi.htmlBejelentették A Dal 2018 zsűritagjait és versenyzőit. Vannak köztük ismert nevek és viszonylag új arcok is. TV + Sztárok--Cserhalmi György: az a tervem, hogy meggyógyulokhttp://www.life.hu/drlife/20171206-cserhalmi-gyorgy-az-a-tervem-hogy-meggyogyulok.htmlGerincműtéten esett át tavasszal Cserhalmi György, a színész most arról nyilatkozott, hogy halad a felépülése. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoMenyasszonyi ruhában fotózták Tóth Gabithttp://www.life.hu/sztarok/20171206-toth-gabi-menyasszonyi-ruhaban-foto.htmlElképesztő cuki fotót osztott meg magáról Tóth Gabi: az énekesnő gyerekként, menyasszonyi ruhában az óvodai farsangi bálban látható. TV + SztárokOrigoFérjekkel szexel az özvegy, állítja, csak jót akar nekikhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-ferjekkel-szexel-az-ozvegy-allitja-csak-jot-akar-nekik.htmlEgy brit nő állítja, szeretőként hozza rendbe partnerei házasságát. Az özvegy immár több mint 100 házas férfival lépett intim kapcsolatba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.