Havas Henrik felfüggesztésével kapcsolatban megszólalt az ATV

2017.12.06. 13:11

Havas Henriket szexuális zaklatással vádolja Baukó Éva, felröppentek olyan hírek, miszerint ezért az ATV belső vizsgálatot indított, hiszen Havas ott dolgozik. A csatorna megszólalt az üggyel kapcsolatban. 

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Baukó Éva szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket. Elmondása szerint a tévés akkor próbálkozott nála, amikor évekkel ezelőtt a személyi asszisztenseként dolgozott. Leszögezte, hogy verbális zaklatásról volt csak szó, Havas Henrik soha nem ért hozzá. Ezek után felröppent a hír, hogy Tanár úr csatornája, az ATV vizsgálatot indított, ezzel kapcsolatban szólaltak most meg.

Havas Henrik felfüggesztésével kapcsolatban megszólalt az ATVForrás: Fem3

"A sajtóban megjelentek nem fedik a valóságot, nem indult vizsgálat, és jelenleg nincs napirenden Havas felfüggesztése. Természetesen tájékozódunk az ügyben, és figyeljük az eseményeket. Az is szeretném leszögezni, hogy a szexuális zaklatás minden formáját elítéljük a csatornánál, és ha beigazolódna bármely kollégánkról, hogy vétkes egy ilyen ügyben, akkor a továbbiakban nem tűrnénk meg az ATV-nél" - mondta Németh Szilárd a Blikknek

Havas HenrikzaklatásfelfüggesztésATV