Férjekkel szexel az özvegy, állítja, csak jót akar nekik

özvegy társkereső hűtlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit nő állítja, szeretőként hozza rendbe partnerei házasságát. Az özvegy immár több mint 100 házas férfival lépett intim kapcsolatba.

Gweneth Lee-nek 10 évvel ezelőtt hunyt el rákban a férje, aki egy olajvállalat vezetője volt. A nő ezt követően regisztrált egy olyan társkeresőre, amit házas emberek számára hoztak létre. Olyannyira megtetszett neki ez a fajta randizás, hogy mára elmondhatja, több mint 100 házas férfival volt dolga.

Mint mondja, jól érzi magát, hiszen megoldást kínál a boldogtalan pasik számára. Meg van róla győződve, hogy a megcsalás akár a jó házasság kulcs is lehet, ugyanis megszabadítja az elkeseredett férjeket a frusztráltságuktól. Állítja, több feleség is tudott a férjük afférjáról, mégis szemet hunytak a hűtlenség felett, mert látták, hogy ettől boldogok.

Nem titkolja, hogy önmagát tökéletes megoldásnak tartja a férjek számára.

„Csak szórakozni akarunk, és jót szexelni. Jól tudják, hogy én egyetlen házasságot sem akarok tönkretenni." – nyilatkozta a 47 éves nő a DailyMailnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.