Bódi Sylvi combfixben mikulásozott: fotó

Forrás: VIASAT3/Jason Reposar -
szexi Bódi Sylvi mikulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvinek kicsit más felfogása van a Mikulásról, de a buliból nem akart kimaradni, így beöltözött: szexi combfixben és tűsarkúban lett belőle Télapó. 

Attól függetlenül, hogy nincs gyermeke, Bódi Sylvi kiveszi a részét a mikulásozásból. Ő azonban a kicsik helyett inkább a felnőtt férfiaknak okoz örömet, akik nagyon is hálásak azért, hogy valaki végre rájuk is gondolt. Sylvi ugyanis beöltözött, méghozzá szexi Mikulásnőnek.

Magassarkúban, bolyhos combfixben és piros selyemben vált Télapóvá, a szetthez pedig mutatvány is tartozott: méterekkel a föld fölött pörögve örvendeztette meg Sylvi a férfi rajongóit. Ha ő menne a házaikhoz, bizonyára minden pasi fényesre sikálná a csizmáját!

Reggeli szelfit mutatott a követőinek Liptai Claudia http://www.life.hu/trend/20171205-liptai-claudia-reggeli-fotot-posztolt.htmlÉbredés utáni arcát mutatta meg a követőinek Liptai Claudia. Trend--Ő a világ legszebb kislánya: 6 évesen már modellkedik - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20171205-o-a-vilag-legszebb-kislanya-6-evesen-mar-modellkedik-fotok.htmlA 6 esztendős orosz Anastasia Knyazevát választották a világ legszebb kislányának. TrendOrigoNagyító alatt: Így másold le Meghan Markle stílusáthttp://www.life.hu/trend/20171201-stilisikon-igy-oltozkodik-meghan-markle.htmlMost mindenki nagyítóval figyeli Harry herceg menyasszonyának ruháit. Bepillantottuk Meghan Markle ruhásszekrényébe, és tippeket adunk arra is, hogyan szerezheted be a jövendő hercegné kedvenc ruháit. TrendOrigoHatalmas dekoltázst villantott a fitneszmodell, Irina Kernhttp://www.life.hu/trend/20171205-hatalmas-dekoltazst-villantott-a-fitneszmodell-irina-kern.htmlImmár több mint 600 ezer követője van Instagramon Irina Kern fitneszmodellnek. Mi a titka? Képeit elnézve valószínűleg nem csak életmódja miatt rajonganak érte olyan sokan... TrendOrigoA hónap sminktrükkje: a holografikus ragyogás!http://www.life.hu/trend/20171128-a-honap-sminktrukkje-a-holografikus-hatas.htmlHa igazán ki akarsz ragyogni a tömegből, akkor a legújabb őrületet, a holografikus hatást imádni fogod, igazi partikellék. A folyton változó divatáramlat újra felfedezte a hetvenes évek vibráló csillogását, ami még több lehetőséget kínálva tért vissza: nemcsak a ruhák és kiegészítők terén izgalmas, hanem a sminktermékekben is. A kínálatban van holografikus szemhéjpúder, highlighter és szájfény is. TrendOrigoBubifrizurára váltott Cinthya Dictator, rá sem ismersz - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20171204-bubifrizurara-valtott-cinthya-dictator-ra-sem-ismersz-foto.htmlFriss fotóján rá sem ismerni Cinthya Dictatorra: az extravagáns művész rövid bubifrizurát csináltatott magának. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.