A Viszkis nem kertelt: beszólt a gazdagoknak

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Ázsia Expressz Ambrus Attila Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisebb vita bontakozott ki Berki Krisztián és Ambrus Attila között az Ázsia Expressz című műsorban: a téma nem volt más, mint a gazdag és a szegény emberek.

„A gazdag emberek kedvesebbek, mint a szegények?" - kérdezte a Viszkis, azaz Ambrus Attila utastársait. Berki Krisztián erre azt felelte, ő bizony rengeteg, nagyon gazdag, rendes embert ismert. A Viszkis ezen meglepődött és elmondta, neki más a tapasztalata.

„Hát, én azért annyira nem. Egy-kettőt ismerek, de alapjában véve eléggé maguknak valók. A gazdag csak a saját közegével hajlandó kommunikálni, úgy van vele, hátha több pénzt tud abból is kihozni. Krisztián, én megtapasztaltam. A gazdag ember a hasznot nézi mindenben. Azért haverkodik veled, mert esetleg több lóvét vagy kapcsolatrendszert akar kiépíteni" – mondta a műsorban Ambrus Attila.

Menyasszonyi ruhában fotózták Tóth Gabithttp://www.life.hu/sztarok/20171206-toth-gabi-menyasszonyi-ruhaban-foto.htmlElképesztő cuki fotót osztott meg magáról Tóth Gabi: az énekesnő gyerekként, menyasszonyi ruhában az óvodai farsangi bálban látható. TV + SztárokOrigoFérjekkel szexel az özvegy, állítja, csak jót akar nekikhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-ferjekkel-szexel-az-ozvegy-allitja-csak-jot-akar-nekik.htmlEgy brit nő állítja, szeretőként hozza rendbe partnerei házasságát. Az özvegy immár több mint 100 házas férfival lépett intim kapcsolatba. TV + SztárokOrigoKórházba vitték John Mayerthttp://www.life.hu/drlife/20171206-korhazba-vittek-john-mayer-enekest.htmlKórházba vitték John Mayer amerikai énekest, akin vakbélműtétet hajtottak végre az orvosok. Dr. Life--79 éves korában elhunyt Shashi Kapoor, indiai színészlegendahttp://www.life.hu/kult/20171205-79-eves-koraban-elhunyt-shashi-kapoor-indiai-szineszlegenda.html79 éves korában elhunyt a neves indiai színész, Shashi Kapoor. Veseproblémái miatt az utóbbi időben kórházban kezelték. Kult--Megbetegedett Berki Natasa Zelykehttp://www.life.hu/drlife/20171205-megbetegedett-berki-natasa-zelyke-nati.htmlMegbetegedett Berki Nati - számolt be erről a hírről Hódi Pamela az Instagram oldalán. Dr. Life--Élő adásban szólt be Berki Krisztián Megyeri Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-elo-adasban-szolt-be-berki-krisztian-megyeri-csillanak-video.htmlMegyeri Csilla és párja, Zsolti a FEM3 Café vendégei voltak, ahol Berki Krisztián faggatta őket. A műsorvezető nem rejtette véka alá véleményét és beszólt kolléganőjének. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.