Tragikus hírt közölt a rendőrség: meghalt VV Fanni

Forrás: RTL -
emberrablás meghalt VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete tűnt el saját lakásából a Való Világ egykori szereplője. Az örömlányként dolgozó VV Fanni szeretett kutyáit is magukra hagyta, így a körülmények kezdetektől fogva nagyon gyanúsak voltak.

A lány anyukája sokáig remélte, hogy Fanni életben van, és hamarosan jelentkezik, de az előkerülő bizonyítékok arra utaltak, hogy valami borzalmas dolog történt. A rendőrök egy férfit is őrizetbe vettek a lány eltűnése miatt, személyi szabadság megsértésével gyanúsítottak.

A Blikk úgy tudja, hogy Fanni édesanyját ma behívták a rendőrségre, és elmondták neki a rossz hírt: úgy tudják, a lánya meghalt. A testét ugyan még nem találták meg, de biztosak benne, hogy nincs életben. Fanni anyukája a lapnak meg is erősítette ezt, de hosszabban képtelen volt beszélni a történtekről.

A BRFK a lap megkeresésére azt válaszolta, hogy a lányt továbbra is eltűntként tartják számon.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.