Szexuális életéről mesélt Soma Mamagésa

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
nemi élet házasság Soma Mamagésa szexuális élet énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Somáról mindannyian tudjuk, hogy felszabadultan képes beszélni bármiről, ami csak szóba kerül: ezúttal a nemi életéről írt néhány sort a követőinek. 

Rongyosra néztük azt a régebbi videót, amelyben Soma hosszasan arról énekel, hogy mennyire imádja a testét. A felvétel a közösségi oldalán jelent meg, és pillanatok alatt elterjedt a neten. Ezt követően arról is beszélt, hogy egyszer orális szex közben jelent meg előtte a szűzanya, amire nagyon régóta várt már. Elmondása szerint nagyon közeli kapcsolatot ápolnak egymással.

Most pedig egy posztot tett közzé a Facebook oldalán, amelyben elárulta: még mindig tökéletes a nemi élete a férjével.

Soma nem tagadja: imádja élvezni az életet, és beszélni sem fél erről Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"28. éve élek ugyanazzal a férfival, és a legjobb szexeink mind a mai napig a hosszú, finom egymásra hangolódással kezdődnek. Nem mondom/írom, hogy nincs olyan, hogy mind a kettőnket épp egyszerre önt el a vágy, és máris hopp, benne vagyunk, de ez a sokkal ritkább. Az, hogy sok-sok év után is épp EGYSZERRE legyen a csúcson a szexuális vágy, és mind a ketten jelen is legyünk, az azért ajándék. (Olyan sokszor van, hogy jön a vágy, de a másik távol van...) Szóval igen, épp emiatt nagyon fontos a ráhangolódás. Legyen az beszélgetés, vacsorázás, masszírozás, vagy akik a tantrikus utat választják, a meditáció" - meséli a követőinek az 51 éves híresség.

A kedvelők pedig többszáz kedveléssel jelezték az örömüket és az egyetértésüket.

20 évvel ezelőtti képeket mutatott Soma Mamagésa

Soma Mamagésa nemrég ünnepelte a 20. házassági évfordulóját, melynek apropójából különleges fotókat osztott meg a rajongóival: megnézhetjük hogy festett a menyegzőjén a sztár.

Szakítása után egy nappal ismerte meg szerelmét Temesvári Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20171204-szakitasa-utan-egy-nappal-ismerte-meg-ferjet-temesvari-andrea.htmlNem akárhogyan ismerkedett meg Temesvári Andrea a férjével: a teniszező elmesélte, a szakítása utáni másnapon azonnal szerelme esett. TV + Sztárok--Lelki traumájáról vallott Béres Alexandra: "ő már sosem érkezik meg"http://www.life.hu/sztarok/20171204-lelki-traumajarol-vallott-beres-alexandra-o-mar-sosem-erkezik-meg.htmlBéres Alexandra és párja lombikprogramnak köszönheti két gyönyörű lányát, akik mellé szerettek volna egy kisfiút is, végül mégis úgy döntöttek, inkább nem vágnak bele az újabb procedúrába. TV + Sztárok--Kabát Peti menyasszonya továbbra is bízik párja hűségébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-kabat-peti-menyasszonya-roka-adrienne-tovabbra-is-bizik-parja-husegeben.htmlRóka Adrienne nem aggódik: megbízik párjában, Kabát Petiben, aki jelenleg a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepel. TV + Sztárok--Baukó Éva szexuális zaklatással vádolja Havas Henrikethttp://www.life.hu/sztarok/20171204-szexualis-zaklatassal-vadolja-bauko-eva-havas-henriket.htmlBaukó Éva Facebook-oldalán osztotta meg történetét, azt állítja, hogy Havas Henrik zaklatta őt, míg neki dolgozott személyi asszisztensként. TV + Sztárok--Lelki traumájáról vallott Béres Alexandra: "ő már sosem érkezik meg"http://www.life.hu/sztarok/20171204-lelki-traumajarol-vallott-beres-alexandra-o-mar-sosem-erkezik-meg.htmlBéres Alexandra és párja lombikprogramnak köszönheti két gyönyörű lányát, akik mellé szerettek volna egy kisfiút is, végül mégis úgy döntöttek, inkább nem vágnak bele az újabb procedúrába. TV + Sztárok--12 évesen veszítette el a szüzességét Pápai Joci http://www.life.hu/sztarok/20171204-papai-joci-12-evesen-veszitette-el-a-szuzesseget.htmlPápai Joci bevallotta, hogy 12 évesen veszítette el a szüzességét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.