Az egyetlen ok, amiért elmaradhat Meghan Markle és Harry herceg esküvője

királyi család Meghan Markle Fülöp herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 17-én tartják meg Harry herceg és Meghan Markle esküvőjét. Károly herceg kisebbik fia több okból sem szeretett volna sokáig várni az esküvővel. A ceremóniát most rengetegen várják, ami egyetlen okból maradhat el...

Harry herceg és Meghan Markle csak a hagyományokat követte azzal, hogy az eljegyzés bejelentése után 6 hónappal már az esküvőt is megtartják. Ne feledjük, hogy Vilmos és Katalin is áprilisiban mondta ki az igent, az eljegyzést pedig novemberben tartották. De II. Erzsébet még ennyit sem várt. Ő júliusban lett Fülöp herceg menyasszonya és novemberben már egybe is keltek.

Harry herceg és Meghan Markle az eljegyzéskor Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

De a hagyományokon kívül van egy másik oka is, amiért Harry és Meghan siet az esküvővel. Ez pedig a herceg imádott nagypapája, a 96 éves Fülöp herceg, aki idén vonult nyugdíjba. Fülöp herceg volt az, akinek hatására a gyásztól megtört, kamasz Harry herceg elvállalta, hogy édesanyja koporsója mögött sétáljon végig London utcáin. II. Erzsébet szabad szájú férjét imádják az unokái, ám Fülöp egyre többet betegeskedik. A majdnem 100 éves herceg esetleges halála lehet az egyetlen ok, amiért Harry és Meghan esküvőjét elhalaszthatják. Bár szakértők szerint, ha ez a drámai esemény megtörténne, akkor egy speciális forgatókönyv lép életbe. Ilyenre eddig egyszer volt példa. Valószínűleg az esküvőt így is megtartanák, de a Buckingham palota területén található, aprócska kápolnájában, mindenféle felhajtás nélkül.

Fülöp herceg és unokája, Harry herceg Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Phil Walter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.