Kitörölte az életéből unokáját és volt menyét, Pártos Csillát Pécsi Ildikó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó újabban csupán alperesnek titulálja magát, betegen, nehezen járva, negyven kilót lefogyva, smink nélkül jeleni meg a tárgyaláson. Bár nem akarja, hogy sajnálják, és panaszkodni sem szeret, de azt elismeri, hogy férjével testileg-lelkileg tönkrementek az évek óta tartó pereskedésben - írja a Best. 

"Velem nem lehet kibékülni. Nekem nincs unokám és menyem se, ami pedig nincsen, arról beszélni sem lehet. Döntenem kellett, vagy kitörlöm őket az életemből, vagy belerokkanok a történtekbe" – jelentette ki keményen. "Talán a sors akarta így" – mondja a színésznő, aki az idei karácsonyt is kettesben tölti a férjével, mintha a gyönyörű család sohasem létezett volna, és az emlékekről egymásnak sem beszélnek. Eltemették magukban, talán azért, hogy ne fájjon.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.