Vajna Timi egy szál bugyiban lazít Hawaii-on - Fotó

Vajna Timi popsi Hawaii nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hawaii-on pihen Vajna Timi, ezt pedig egy fenékvillantós Instagram-fotóval adta a nagyvilág tudtára.

Már megszokhattuk, hogy Vajni Timi Instagramja szexibbnél szexibb fotókkal van tele, nemrég merész fürdőruhájában még a bordáján lévő aprócska tetoválást is megvillantotta. Ezúttal Hawaii-ra utazott a szépség, ahol megörökítette az ébredés utáni pillanatokat: frissen mosott hajjal, egy szál bugyiban lépett ki az erkélyre.

Good morning, after washing my hair #hawaii #maui #balcony #seaview

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Stadler József végrendeletét szerelme őrizheti: semmit nem örökölnek majd gyermekeihttp://www.life.hu/sztarok/20171124-stadler-jozsef-vegrendeletet-szerelme-orizheti.htmlStadler József egykor elképzelhetetlenül gazdag volt, de a börtönévek véget vetetettek a fényűzésnek. Azt senki nem tudta pontosan, hogy mennyi pénze maradt az akasztói juhásznak, ahogy azt sem sejtik, mi lehet a végrendeletében. Arról is csak pletykák terjengnek, hogy a dokumentumot egy titokzatos hölgy őrzi, aki feleségül akart venni Stadler. TV + Sztárok--Éjszaka okozott botrányt Varga Viktor és Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-ejszaka-okozott-botranyt-varga-viktor-es-cinthya-dictator-budapesten.htmlElképesztő jelenet zajlott le az éjszaka közepén az Andrássy úton: a sztárpár, Varga Viktor és Cinthya Dictator okozott felfordulást. TV + SztárokOrigoEszenyi Enikő sírós fotót tett közzé: a színpadon könnyezetthttp://www.life.hu/sztarok/20171124-eszenyi-eniko-a-vigszinhaz-szinpadan-konnyezett-foto.htmlEszenyi Enikő fontos dolgot osztott meg rajongóival közösségi oldalán, egy őszinte képet, amin folynak a könnyei. TV + Sztárok--Uma Thurman üzent Harvey Weinsteinnek: ő is az áldozata volt?http://www.life.hu/sztarok/20171124-uma-thurman-uzent-harvey-weinsteinnek-o-is-aldozat-lehet.htmlUma Thurman is dolgozott Harvey Weinsteinnel, ám eddig nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. Nemrég azonban üzent a mágnásnak, posztjából sok mindenre lehet következtetni: az biztos, hogy dühös a producerre, még az is lehet, hogy ő is az áldozata volt. TV + SztárokOrigoMásfél év után szakított: újra szingli Fördős Zéhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-masfel-ev-utan-szakitott-ujra-szingli-fordos-ze.htmlFördős Zé, a Konyhafőnök zsűritagja másfél év után szakított párjával, Martinával. TV + Sztárok--Perel Sebestyén Balázs: a Facebook oldalán számolt be a nagy átverésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-perel-sebestyen-balazs-a-facebook-oldalan-szamolt-be-a-nagy-atveresrol.htmlA műsorvezető nevében valaki vagy valakik pénzt csalnak ki gyanútlan emberekből.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.