Nagy erőkkel keresi a rendőrség VV Fannit

Forrás: beszamolok.com -
valóvilág keresés rendőrség eltűnt VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanniról senki sem tud semmit, nyomtalanul eltűnt. Már a rendőrség is keresi. 

Nemrég attól volt hangos a sajtó, hogy VV Fanni nyíltan felvállalta, hogy szexmunkásként keresi a kenyerét. Hirdette magát, a szex mellett masszázst is ajánlott. Most azonban arról szólnak a hírek, hogy a 24 éves szépség eltűnt, és már a rendőrség is keresi.

A körözési lapjában szereplő ismertetőjelek:

"Tetoválások: Bal láb bokáján főnix madár, bal felkar belső részén angol felirat, kb. 10cm hosszan, bal csuklón skorpió tetoválás dátummal, római számmal XI. XI; jobb kézfejen nonfiguratív perzsa/indiai jelek, jobb lábon comb közepén combfix tetoválás." - írta meg a Blikk.

Elhunyt Komáromy Éva színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-79-eves-koraban-elhunyt-komaromy-eva-szineszno.html79 éves korában elhunyt Komáromy Éva, a Miskolci Nemzeti Színház örökös tagja. A szomorú hírt a társulat közölte a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Schell Judit párja bevallotta, ő Udvaros Dorottyába volt belezúgvahttp://www.life.hu/sztarok/20171124-schell-judit-ferje-bevallotta-o-udvaros-dorottyaba-volt-belezugva.htmlSchell Judit és Schmied Zoltán kapcsolata távolról sem szokványos. A színésznő férje ugyanis inkább Udvaros Dorottyáért rajongott, végül mégis Schell Jucival kötötte össze az életét. TV + SztárokThinkstockSchobert Norbi és Réka beszélgettek már a válásról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-schobert-norbi-es-reka-beszelgettek-mar-a-valasrol.htmlSchobert Norbi az Appra magyar!-ban vallotta be, hogy bizony közte és felesége között már szóba került a válás. TV + SztárokOrigoAz Appra magya!-ban trónolt a vécén Kasza Tibi és Schobert Norbi: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-az-appra-magyarban-tronolt-a-vecen-kasza-tibi-es-schobert-norbi.htmlKasza Tibi és Schobert Norbi ketten képviselték az erősebbik nemet az Appra magyar!-ban, és feladatuknak érezték, hogy a vécés kérdésre érkezett szemléltető díszletet kipróbálják. TV + SztárokOrigoA Facebookon kért bocsánatot Wossala Rozinahttp://www.life.hu/sztarok/20171124-facebookon-kert-bocsanatot-wossala-rozina.htmlWossala Rozinának azután estek neki a kommentelők, hogy leszólta Bud Spencer vígjátékait. Most bocsánatot két. TV + Sztárok--Németh Kristóf nem titkolja tovább szerelmét: fotót is mutatott Zitárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-nemeth-kristof-nem-titkolja-tovabb-szerelmet-fotot-is-mutatott-zitarol.htmlNémeth Kristóf újra szerelmes, a 42 éves színész valósággal kivirult. Új párja, Zita, szerencsére Kristóf fiával, Lócival is nagyon jól kijön. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.