Kulcsár Edina keményen beszólt Csutinak: videó!

balhé Ázsia Expressz Kulcsár Edina Csuti összeveszés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nehéz körülmények bizony próbára teszik a szerelmeseket, és láthatóan olykor még a legjobban működő kapcsolatokban is felmerülhetnek nézeteltérések. 

Az Ázsia Expressz egy olyan verseny, amely minden szereplőt kifordít a négy sarkából. A kemény feladatok, a szokatlan körülmények és a sok stressz bizony mindenkit képes kiborítani egy idő után. Nemrég például Muri Enikő és Fésűs Nelly esett egymásnak, és olyan dolgokat vágtak egymás fejéhez, amire senki sem számított.

De nem csak ők, hanem Kulcsár Edina és Csuti is kiborult a nyomás hatására. Szerettek volna fuvart szerezni, de - mint ahogy másoknak sem - ez nekik sem ment könnyen. A várakozás és a sikertelenség azonban feszültté tette a szerelmeseket, akik végül egymáson vezették le a feszültséget.

Kulcsár Edina megmutatta otthonát: videó!

Ha becsukod a szemed, azt képzelheted, hogy manapság egy szépségkirálynő valóban úgy él a hétköznapokban is, mint egy igazi királynő. Ha te is azt gondoltad, hogy hatalmas pompa veszi őket körül, most meg fogsz lepődni: videó!

Méretes jegygyűrűt villantott Serena Williams - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-meretes-jegygyurut-villantott-serena-williams-foto.htmlMegmutatta jegygyűrűjét Serena Williams: a hatalmas ékszert a teniszező férjének Instagramján szúrták ki a rajongók. TV + Sztárok--Ryan Phillippe-et bántalmazással vádolja exe: a színész szerint csak pénzt akarhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-ryan-phillippe-bantalmazassal-vadolja-exe.htmlBántalmazással vádolja volt barátnője Ryan Phillippe színészt, és 1 millió dollárra pereli. A színész szerint azonban az exe csak pénzt akar. TV + Sztárok--Egy könyv állítja, Fülöp herceg rendszeresen megcsalta II. Erzsébetet http://www.life.hu/sztarok/20171123-allitolag-ii-erzsebetet-rendszeresen-csalta-fulop-herceg.htmlDöbbenetes hír kapott szárnyra II. Erzsébet házassága kapcsán. Állítólag a férje sosem volt hűséges típus. TV + Sztárok--Egyik rajongója rémisztette meg Serena Rigaccit http://www.life.hu/sztarok/20171123-serena-rigacci-egyik-rajongoja-ijesztoen-viselkedett.htmlMindannyian tudjuk, a népszerűségnek bizony árnyoldalai is vannak. Ám amikor testözelből tapasztalja ezt meg az ember, az egészen más. TV + SztárokOrigoTóth Gabi kerek fenekét dicsérik a rajongók - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-toth-gabi-kerek-feneket-dicserik-a-rajongok-foto.htmlKemény diétába és edzésbe kezdett Tóth Gabi, legalábbis erről árulkodik az a fotó, amit feltöltött Instagram oldalára. TV + SztárokOrigoStohl András elárulta, milyen lesz idén a karácsonya: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-stohl-andras-elarulta-milyen-lesz-iden-a-karacsonya.htmlStohl András második kapcsolata is véget ért, azóta pedig új szerelem van az életében, így a karácsony még bonyolultabb lesz, mint amilyen eddig volt. A színész az Álomutazó című karácsonyi produkció kapcsán beszélt arról, hogyan is tölti idén ő az ünnepeket. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.