A gasztroműsorokról beszélgettek a #Bochkorban

Forrás: ATV -
#Bochkor gasztroműsor Schobert Norbert Dombóvári István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ATV #Bochkor műsorában a gasztroműsorok sikeréről beszélgettek a meghívottak. 

Wossala Rozina arról beszélt, mennyire jó, hogy az emberek nyitottabbak a különlegesebb ételekre, Szabó Zsófi, Bochkor Gábor és Schobert Norbi szerint pedig sokan ma is unalmasan táplálkoznak és hiába nézik a műsorokat, nem mernek izgalmasabb alapanyagokhoz nyúlni.

"Én a főzőműsorokkal pont úgy vagyok, mit a pornófilmekkel, ha otthon próbálom ugyanazt elkészíteni, sose úgy néz ki, mint a képernyőn" - poénkodott Dombi.

Forrás: Nanasi Pal

Schobert Norbi pedig arról beszélt, hogy a hozzá járó igazán túlsúlyos emberek olyan pocsék, unalmas, "sz@r" ételeket esznek - kenyér, rántott hús, chips, csoki stb - körülbelül 30 étellel gazdálkodnak, amelyekért nem is érdemes elhízni. "Ez olyan, mintha úgy szexelnénk, hogy lekapcsoljuk a villanyt, csak hátulról, egy szögben, ugyanarra az időre" - vont párhuzamot.

Forrás: ATV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.