Így él most Pécsi Ildikó fia, Pártos Csilla volt férje

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik hetilapnak beszélt arról Pártos Csilla, hogy nyomasztó bizonytalanságban él, amióta tart a pereskedés Pécsi ildikóval. Nem tudja, hogy ki kell-e költöznie abból az ingatanból, amiben húsz éve él, és terápiára is jár, valamit barátai is támogatják. 

Pécsi Ildikó fia mostanában Dunakeszin dolgozik teniszoktatóként és boldog párkapcsolatban él, míg volt neje, a jó pár éve jógaoktatóként dolgozó, azóta sem talált párt magának. Azt is tudni lehet, hogy Pártos Csilla autoimmunbetegségben szenved, ami úgy tíz évvel ezelőtt jelentkezett nála először. Úgy érzi, hogy a betegségének oka lelki eredetű - írja a Kiskegyed nyomán a Blikk Rúzs.

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Luxus Dalma férje kiakadt, nem tetszik neki a felesége viselkedésehttp://www.life.hu/sztarok/20171118-luxus-dalma-ferje-kiakadt-nem-tetszik-neki-a-felesege-viselkedese-felesegek-luxuskivitelben.htmlBotox? Fogfehérítés? Férje szerint Dalma átesett a ló másik oldalára, ezt pedig a többi luxusfeleségnek köszönheti. TV + SztárokOrigoKöllő Babett elárulta, jótékonykodni is szokotthttp://www.life.hu/sztarok/20171116-kollo-babett-a-potyautasban-elarulta-jotekonykodni-is-szokott.htmlA Feleségek luxuskivitelben színésznője a Potyautasban vallott önmagáról. Köllő Babett meglepő dolgokat is elárult a felvételen. TV + Sztárok--Elhunyt Lil Peep, New York-i emo-hiphop művész és Youtube-sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-elhunyt-lil-peep-new-york-i-emo-hiphop-muvesz-es-youtube-sztar.htmlLegutóbbi kipjéért odavoltak a rajongói. TV + SztárokThinkstockHiányolta Berki Krisztiánt Hódi Pamelával közös kutyájuk, Chloéka ishttp://www.life.hu/sztarok/20171116-hianyolta-berki-krisztiant-hodi-pamelaval-kozos-kutyajuk-chloeka-is.htmlVisszaköltözött Berkihez, de nem Hódi Pamela: ki az? Eláruljuk. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Serena Rigaccival, az X-Faktor olasz versenyzőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-exkluziv-interju-serena-rigaccival-az-x-faktor-olasz-versenyzojevel.htmlNem kis feladatot vállalt azzal Serena, hogy Olaszországból a magyar X-Faktorba jelentkezett. De hogy az énekesnő szerint megnyerheti-e a magyar X-Faktort, milyennek látja a magyar embereket, valamint, hogy tud kommunikálni a versenyzőtársaival és érti-e a mentorokat, a Life.hu-nak elmondta.TV + SztárokOrigoMegszólalt az elhunyt aktmodell Amina Malakona párja, Baksa Norbert http://www.life.hu/sztarok/20171116-megszolalt-az-elhunyt-aktmodell-amina-malakona-parja-baksa-norbert.htmlAhogy írtunk is róla, hétfőn este elhunyt a 31 éves magyar aktmodell, Amina Malakona, aki a Playboy címlapján is szerepelt. A daganata pont akkor újult ki, amikor rátalált a szerelem. Most a párja is megszólalt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.