Demcsák Zsuzsa Celeb vagyok, ments ki innen! RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja röppent fel a hír, hogy Demcsák Zsuzsa is szerepel majd az RTL Klub reality-jáben, a Celeb vagyok, ment ki innen!-ben. A játékosokat ma egy sajtótájékoztatón mutatta be a csatorna, de Demcsák nem volt köztük.

A Bors úgy tudja, hogy az RTL szinte azonnal hívta Demcsákot a kirúgása után, hogy szerepeljen a műsorban, munkát adva ezzel neki. A műsorvezető azonban nem kért a lehetőségből, a lap információi szerint azzal utasította vissza, hogy ő annál komolyabb ember, mint hogy egy ilyen műsorban szerepeljen.

Demcsák Zsuzsa visszautasította az RTL Klub ajánlatát Forrás: --

Ők viszont szívesen mennek a dzsungelbe kipróbálni magukat: ÉNB Alexa, Anger Zsolt, Cicciolina, Herczeg Zoltán, Kabát Péter, Köllő Babett, Lukács Mikike, Pintér Tibor, Pumped Gabo, Survivor Klaudia, Tóth Andi és Wossala Rozina. A műsort Kiss Ramóna és Puskás Peti vezeik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.