10 év után szakított vőlegényével Jennifer Hudson

Forrás: AFP/Michael Buckner -
szakítás Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 év után szakított vőlegényével, David Ortungával Jennifer Hudson énekesnő.

A hírek szerint Jennifer Hudson és vőlegényének kapcsolata már hónapok óta megromlott, de szakításukra csak most derült fény. Úgy tűnik, nem barátságban válnak el egymástól, a színész-énekesnő ugyanis távolságtartási végzést kért volt párjával kapcsolatban, amit meg is kapott. Tette mindezt a fia érdekében - állítja Hudson sajtósa.

A pár 2008-ban jegyezte el egymást, kisfiuk, David pedig egy évvel később született.

Jennifer Hudson 10 év után szakított vőlegényével Forrás: AFP/Michael Buckner
Így él most Monica Lewinsky, aki Bill Clinton szeretőjeként vált ismerttéhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-igy-el-most-monica-lewinsky.htmlMonica Lewinsky csupán 22 éves volt, amikor egy nap arra ébredt, hogy egy egész világ ismeri a nevét és pocskondiázza őt, amiért kiderült, hogy szexuális jellegű kapcsolata volt Bill Clintonnal. Érthető, hogy Monica eltűnt a nyilvánosság elől, de most előállt és elmondta, mivel is foglalkozik mostanában. TV + Sztárok--Éheznie kell a luxusfeleségnek? Meglepő lépésre szánta el magáthttp://www.life.hu/sztarok/20171117-eheznie-kell-a-luxusfelesegnek-meglepo-lepesre-szanta-el-magat.htmlHamarosan indul az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsora, és mint kiderült, az egyik szereplő nem lesz más, mint a VIASAT3-on futó Feleségek luxuskivitelben című reality egyik sztárja, Köllő Babett. TV + Sztárok--Heidi Klum meztelenül napozott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-heidi-klum-meztelenul-napozott.htmlHeidi Klum 44 éves létére is valóságos istennő, erről pedig tanúbizonyságot is tett legutóbbi fotója, melyen teljesen meztelenül látható. TV + Sztárok--A leszbikus színésznő állítólag meg akarja akadályozni a leleplező könyv megjelenéséthttp://www.life.hu/sztarok/20171117-a-leszbikus-szineszno-megakadalyzona-a-leleplezo-konyv-terjedeset.htmlA leszbikus magyar színésznőről szóló könyvet sokan szeretnék elolvasni, de szerzője szerint veszélybe került az iromány terjedése: azt állítja, hogy a színésznő és stábja próbálják megakadályozni, hogy a történet elterjedjen. TV + SztárokThinkstockTóth Vera megható sorokkal emlékezett Somló Tamásra születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-toth-vera-somlo-tamasra-emlekezett-szuletesnapjan.htmlSomló Tamás már több mint egy éve nincs az élők sorában, de szerettei és rajongói szívében örökké élni fog. A zenész születésnapján is megemlékeznek róla, Tóth Vera megható sorokkal tisztelgett előtte. TV + Sztárok--Koós János reagált a vádakra: hülyeség, amit állít kolléganőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171117-koos-janos-reagalt-a-vadakra-hulyeseg-amit-allit-kolleganoje.htmlMátrai Zsuzsa énekesnő állítja, előre lehetett tudni, ki nyeri az évtizedekkel ezelőtti táncdalfesztiválokat. Koós János máris reagált: szerinte nem így történt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.