Endrei Judit család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán látott lányaival jelent meg Endrei Judit a FEM3 Caféban: a műsorvezető gyermekei eddig külföldön tanultak, de most egy időre mindketten hazaköltöztek.

Felnőtt lányaival érkezett a csatorna stúdiójába Endrei Judit. A fiatalok a műsorban elmondták, hosszú ideig külföldön éltek, de Nóra immár idehaza folytatja az egyetemet, Laura pedig nemzetközi tanulmányok szakon Hollandiában megszerezte a diplomát. A 64 esztendős műsorvezető elmondta, nagyon örül annak, hogy végre itthon vannak lányai, ugyanakkor nincs mindig békesség a családban.

„Olaszos temperamentumú, hangos összecsapás is szokott lenni nálunk, de van amikor nagyon jól megvagyunk együtt, és sokszor előfordul, hogy a lányoktól kérek valamiben tanácsot, vagy ők sokkal felnőttesebben beszélnek a helyzetről, mint én" – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.