Éheznie kell a luxusfeleségnek? Meglepő lépésre szánta el magát

Fotó: Polyak Attila/Origo -
Köllő Babett Celeb vagyok, ments ki innen! Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan indul az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsora, és mint kiderült, az egyik szereplő nem lesz más, mint a VIASAT3-on futó Feleségek luxuskivitelben című reality egyik sztárja, Köllő Babett.

A Blikk értesülései szerint Anger Zsolt, Cicciolina és Köllő Babett is elutazik a dzsungelbe, hogy szerepeljen a hamarosan induló műsorban. Utóbbi elmondta, ez egy nagyon izgalmas kihívás a számára és szeretné bebizonyítani, hogy extrém körülmények között is megállja a helyét.

Köllő Babett a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban fog szerepelni Fotó: Polyak Attila/Origo

„Az a vicces, hogy távol esik tőlem ez a terep. Korábban csak gyerekkoromban voltam egyszer-kétszer sátorozni, de az is borzalmas volt. Éppen ezért fel akartam készülni, megnéztem pár korábbi adást, és közben rádöbbentem, hogy erre nem lehet. Sem a kislányom és a családom hiányára, sem az éhezésre, sem az extrém feladatokra" – mesélte a lapnak a luxusfeleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.